Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Continuare cu foto....antepenultima este de la o baza de tratament situat in plin desert,ce trata afectiuni ale pielii.Sus deasupra piscinei se vad terasele cu apa calda si namao ,un gheizer din care erupe apa calda . :shock: Pot spune ca a fost un sejur placut ,locuri frumoase cu oameni admirabili siam ramas cu multiple amintiri placute :D
Fişiere ataşate
24072008(012) (Copy).jpg (48.78 KiB) Vizualizat de 2161 ori
24072008(013) (Copy).jpg (74.01 KiB) Vizualizat de 2161 ori
25062008(002) (Copy).jpg (63.81 KiB) Vizualizat de 2161 ori
Ultima oară modificat 10 Mai 2011, 23:55 de către Isdraila Ioan, modificat de 5 ori în total.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
In final citeva foto de la Castelul Reginei Maria Balcik -Bulgaria
Fişiere ataşate
30062008(002) (Copy).jpg (59.7 KiB) Vizualizat de 2461 ori
Volvo V50 2.0 HDi+
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Asa domnilor, felicitari pt o astfel de prezentare cu ceva explicatii, concluzii , insotite si de de fotografii. Asa mai da, chiar daca n-ati fost cu rulota. La mai multe !
Revin cu o varianta de traseu in Turcia pastea Nordica, cu vizitarea a 4 campinguri. Planul cuprinde o excursie mai lunga, insa se poate alege numai varianta 21.06-01.07
Campingurile specificate, sint vizitate de noi, probate, cu exceptia celui de la Selimpasa - Mocamp de linga Istambul. Regiunea Canakkale-Erdek ni s-a parut de re-vizitat.
Dupa cum se vede, majoritatea etapelorr, au ca traseu 200-350 km, cu pauza minim 2 zile, pt a putea intelege ceva si nu de a face raliu. In caz ca-s amatori, dam detalii.
La cerea unor amici, cu care ne vom intilni pe traseu, se pare ca in procent de 80% vom face aceasta mini-excursie. Cea lunga cu vizitarea si partii de Vest, va fi in toamna.
Linkuri cu si despre cele 5 campinguri din traseu.
Este foarte frumos traseul,Istambulul l-am facut si eu ,dar mi s-a parut aglomerat .De nu alegeti partea asiatica pe la Canakkale.Aveti ce vizita ,parerea mea .Atasez inca o serie de fotografii de la baza de tratament si terase la Pamukkale. :shock:
Fişiere ataşate
Grabbed Frame 12 (Copy).jpg (89.38 KiB) Vizualizat de 2366 ori
Grabbed Frame 13 (Copy).jpg (78.88 KiB) Vizualizat de 2366 ori
Grabbed Frame 110 (Copy).jpg (62.26 KiB) Vizualizat de 2366 ori
Grabbed Frame 121 (Copy).jpg (84.88 KiB) Vizualizat de 2366 ori
Grabbed Frame 123 (Copy).jpg (57.59 KiB) Vizualizat de 2366 ori
Volvo V50 2.0 HDi+
Terasele de calcar .....Pamukkale...loc unic in lume.Ceva ce iti ramine in memorie pe veci :shock: :D La Eceabat -de unde se ia ferry pt.Canakkale,chiar linga imbarcare se afla un punct muzeal cu zona de lupta a militarilor turci in primul razboi;luptele de la Gallipoli-cu machete de tunuri ,mitraliere si soldati in transee cu fond de sunet din timpul luptelor.Foarte frumos realizat . :shock:
Fişiere ataşate
Grabbed Frame 131 (Copy).jpg (60.85 KiB) Vizualizat de 2366 ori
Grabbed Frame 132 (Copy).jpg (67.67 KiB) Vizualizat de 2366 ori
Grabbed Frame 145 (Copy).jpg (63.48 KiB) Vizualizat de 2366 ori
Grabbed Frame 147 (Copy).jpg (59.19 KiB) Vizualizat de 2366 ori
Grabbed Frame 148 (Copy).jpg (66.59 KiB) Vizualizat de 2366 ori
Grabbed Frame 149 (Copy).jpg (82.27 KiB) Vizualizat de 2366 ori
Grabbed Frame 152 (Copy).jpg (51.61 KiB) Vizualizat de 2366 ori
Grabbed Frame 155 (Copy).jpg (52.5 KiB) Vizualizat de 2366 ori
Volvo V50 2.0 HDi+
Cred ca nu ati fost atent sau nu ati citit etapele. Exact la Canakkale avem 3 zile de camping. Apoi prin sudul marii la Erdek. A 3a etapa este Selimpasa Istambul.
Cu rosu sint subliniate pe harta locurile de popas-campare. Pe Lista apar si aceste etape de drum cu sedere, tot subliniate. In zilele unde scrie camping, lenevim.
E a 3a oara cind facem acest traseu. Am fi stat mai mult si am fi mers si spre SV, dar nu au timp amicii nostri. http://www.youtube.com/watch?v=XQGxxEM2pCQ
Dcca va uitati atent, in clip apar si o parte din campingurile unde vom reveni in doua saptamini. Ne face placere sa-i revizitam, pentru ca-s primitori si serviabili.
Intr-adevar am vazut ca aveti si Canakkale-ul in plan,dar cel mai aproape obiectiv este Troia si cel mai departe Pamukkale-ul .De la Kusadasi se mai merge cam 300 km cu aproximatie.In orisice caz este un traseu foarte frumos pe care il aveti de vizitat si va doresc de pe acum drum bun si sa va bucurati din plin de locurile vizitate .
Volvo V50 2.0 HDi+
Excursia este aminata pt Iunie dar nu anulata. Am fost sunat de amicii nostri ca nu mergem acum numai pt 8-9 zile ci vom merge in circuit mai lung inclusiv Antalya.
Deci, se revine asupra traseului cu adaugarea zonei de SV. In caz ca mai sint alti amatori, vom posta peste o saptamina detalii. Acum sintem pe litoral "in asteptare"
Reluam aceasta " propunere de excursie ", avind in vedere ca in mai-iunie nu-i aglomerat. Pentru a intelege ceva sint necesare minim 3 - (normal 4) saptamini.
Distantele si etapele sint discutabile. Locatii de campare in campinguri. Se pare ca Gigi V. si Traian B. ar dori o asemenea iesire. Dtelii si discutii pina la 1 Mai.
Vorbim de Turcia 2012.
Nu se pune problema de septembrie ca e ramadan si nu gasesti nici macelariile deschise si devenim ierbivori.
Pentru mai-iunie, e valabil. Ma intereseaza un traseu care sa treaca prin Grecia la dus sau la intors. Vreau sa vad cat mai multe vestigii ale civilizatiei Greciei antice dar si palate si moschei renumite ale otomanilor. Vreau si plaje si baie. 3 saptamani pare rezonabil. Eu am mai fost pana in Antalia cu autoturismul si stiu ca pentru viza turcii cer ca masina sa fie pe numele unuia dintre calatori, alfel trebuiesc din timp facute imputerniciri traduse in turca.
Astept variante si propuneri si ma aliniez.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?