Romania ,tara mea minunata

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
George Chirila

Re: Romania ,tara mea minunata

Mesaj de George Chirila »

Cata dreptate ai Cristi ,despre luptatorii anticomunisti ,care acum au vile si domenii ,prin toate colturile lumii. Dar daca discutam mai mult deja o dam in comentarii politice ( brucanisme ),si acest forum nu face politica ,bla ,bla ,bla !!!
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Ioaneee,Bratulesculeeee,ce e ba frate in judetul vostru ? :lol: :lol:
Ai auzit de sfanta trinitate ?
Periculos este ca astia se inmultesc ...si sa vezi hal de educatie :shock: :mrgreen: http://www.cancan.ro/actualitate/intern ... 62888.html
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

cristi nastase scrie:Ioaneee,Bratulesculeeee,ce e ba frate in judetul vostru ? :lol: :lol:
Ai auzit de sfanta trinitate ?
Periculos este ca astia se inmultesc ...si sa vezi hal de educatie :shock: :mrgreen: http://www.cancan.ro/actualitate/intern ... 62888.html
Una' la mana !...n-am ras deloc :? ... apoi, crezi ca e' de vina Arthur :lol: ?? ...ori cine la "promovat" :roll: Cine dracu' crezi ca se uita la tampeniile astea ? :twisted:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Cristi Nastase

Eu :lol: :lol:
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

cristi nastase scrie:Eu :lol: :lol:
Tu.....ca vrei sa te amuzi.....dar altii o iau in serios 😉
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Cristi Nastase

Adevarat , este mai mult de plans , dar eu vad viata altfel, si imi cer scuze ptr. asta :P
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

cristi nastase scrie:... dar eu vad viata altfel, ... :P
Sa ne dai si noua "reteta" ta !....asa este ...uneori uitam sa traim clipa :(
Cristi Nastase

Cred ca este autocontrol (sau nesimtire ,in termeni populari :) )
Dar toti din preajma mea au o senzatie de bine (si mai uita de suparari )
Ti pup ... pi chila
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Ioo ....unul , te admir pentru "voia buna" care i-ti radiaza prin toti porii ! :D Si as vrea sa fiu ca tine....dar nu reusesc uneori ! Vremurile astea nu ma lasa :evil:
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

SCRISOARE CATRE VECINI

STIMATÄ‚ VECINÄ‚, STIMATE VECIN,

destul de greu, dar a venit vara. Inerent dorim să aerisim apartamentul, care peste zi se încălzeşte destul de tare, sporindu-ne disconfortul. Dar din păcate, noi cei de la etajele superioare, suntem nevoiţi să suportăm plăcerea de a savura o ţigară a celor de la etajele inferioare. Nu sunt ipocrit, ştiu ce înseamnă, căci am fost şi eu fumător înrăit vreme de…foarte mulţi ani. Dar la un moment dat, mi-am dat seama că fumatul este doar o obişnuinţă şi un viciu nejustificat. Aşa ca de la 3 pachete pe zi, m-am lăsat de pe o zi pe alta. Nu spun că a fost uşor, dar Doamne ce bine este.
Acum, după 5 ani, am ajuns în faza că mă deranjează foarte mult mirosul de ţigară, şi mai ales la mine în casă. Vă rog să mă credeţi ca tot fumul de ţigară intră în casă la etajul VI când se fumează pe balcon la etajul IV. Este incredibil, dar adevărat. Sigur că nu vă pot interzice să fumaţi, şi nici nu vă pot constrânge în nici un fel, dar vă rog să ţineţi cont de rugămintea mea in acest sens.
Pe lângă acest fapt, nu mai punem la socoteală că noi cei de la etajele superioare (probabil si dvs.) trebuie să „ştim” ce se găteşte mai jos şi să apreciem cât de nesănătos găteşte vecinul, prăjind excesiv te miri ce, sau salivând la bunătăţile de pe aragazul celor de la etajele inferioare, şi asta mai ales când se aeriseşte bucătăria pe casa scărilor. Dar ce să facem, aşa este viaţa la bloc. În schimb, putem să ne facem traiul mai lipsit de stres şi disconforturi măcar acasă, dacă încercăm să ţinem cont şi de vecinii noştri. Eu înţeleg că vă place să fumaţi, sau să gătiţi …tumultuos, dar şi mie-mi place aerul neviciat.
Asigurându-vă de toată consideraţia mea, şi sperând ca cele scrise mai sus vă vor pune pe gânduri şi nu vor fi un motiv de supărare, vă salut cu respect,
vecinul de la et.VI
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Raul Paltineanu
Membru forum
14
Oras: Codlea
Data nasterii: 14 Oct 1975

Mesaj de Raul Paltineanu »

Autorulota Dethleffs pe Fiat Ducato 2.5 D
raulpaltineanu@yahoo.com tel: 0722548445
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Scrie răspuns