Lepsa - Paste 2011

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cornel Ilie
Membru forum
14
Oras: Galati
Data nasterii: 21 Mai 1969

Re: Lepsa - Paste 2011

Mesaj de Cornel Ilie »

Astazi am fost contactat telefonic de un coleg rulotist,care la rand-ui mai are un coleg tot rulotist, care inca nu au fost inscrisi in asociatia''club rv'' si au confirmat venirea pentru ziua de sambata 23.04,dupa amiaza la Lepsa,pentru a petrece sarbatorile de paste. va asteptam cu drag,loc.
Si daca am spus ca este loc mai avem un coleg,care pe ultima suta s-a hotarat sa mearga de paste la Lepsa,Nea Nelu Isdraila,bine ai venit ,,,,!!
este pentru toata lumea.
vreme,si vremuri bune va doresc.......
rulota CI WILK+ golf 4 variant
vreme,si vremuri bune va doresc......
tel.0741573990;0763736747;E-mail corneliliegl@yahoo.com
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Mesaj de Aurelian Zarnescu »

Peste drum de manastirea Lepsa, este lejer loc pentru 30 de rulote, chiar mai bine. Ca sursa de apa, pe acolo trece paraul Lepsa, afluentul raului Putna.
Cand am plecat noi pe 20 aprilie, nu era nimeni pe acel platou. Nu am reusit sa aflu a cui este terenul acela. Un localnic spunea ca a fost terenul manastirii, care s-a vandut/cedat primariei, ceva de genul acesta.
Puteti sa incercati si platoul de la barajul Gresu, sau la iesirea din Gresu pe stanga, dar nu garantez ca drumurile de acces sunt bune. Cand am vrut sa intru pe acele drumuri, un localnic mi-a sugerat sa-mi vad de drum daca tin la masina.
Foarte bine puteti sa campati unde am campat noi, pe platoul de la cabana "Cascada Putnei", la intrare in Lepsa, inainte de pod se face stanga, dar va taxeaza.
Sa aveti parte de vreme buna si drumuri bune.
Sarbatori fericite!
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Avand in vedere ca nu s-a putut intra cateva zile pe forum, acum ca ne-am reantors acasa de la Lepsa, transmitem tuturor colegilor rulotisti, in afara de traditionalul HRISTOS A INVIAT!, multa sanatate, bucurie si cat mai multe "rulotiri" in natura. La Lepsa, sarbatorile pascale au adunat mai multi rulotisti decat ne-am asteptat (ceea ce a facut ca atmosfera sa fie mai frumoasa), vremea a fost frumoasa iar noi ne-am distrat de minune. O sa-i rog pe colegii Cornel, Gabi si nea Nelu din Galati, ca si pe colegii din Bacau, care au filmat si pozat adunarea noastra de Paste de la Lepsa sa posteze pe Forum rezultatele muncii noastre.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Pardos Sebastian
Membru forum
16
Oras: bacau
Data nasterii: 28 Feb 1972

Mesaj de Pardos Sebastian »

Hristos a inviat! Ne bucuram ca am putut sa ajungem si noi intr-un loc atat de frumos si am cunoscut oameni minunati . Multumim organizatorilor pentru clipele frumoase si de neuitat si asteptam sa ne reintalnim la Bran ! Vom posta si noi cateva poze ! Cu stima si respect fam. Pardos .
land rover freelander +kip solar line 420; 0741051152
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Pentru imagini si impresii, creeati topic nou la viewforum.php?f=2 !!!
@ Sebastian Ar fi indicat sa postezi din nou la topicul nou creeat !
Orice problema are o rezolvare practica
Încuiat