Cabana Plaiul Foii / Mai 2011

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Re: Cabana Plaiul Foii / Mai 2011

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Propun a gasi formula de a ne bucura cat mai multi de o asa actiune :D ! Personal pot decala perioada anuntata 😉 , deci astept propuneri viabile !? :P
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Popovici Mirela
Membru forum
15

Mesaj de Popovici Mirela »

Drumul este destul de deteriorat dar nu impracticabil.Din informatiile mele, va fi reparat in curand .(cum spunea d-nul Ionita,,exista interese'').Deci ...mai aveti puntina rabdare.Daca doriti va pot anunta cand este reparat.
Popovici Mirela
Membru forum
15

Mesaj de Popovici Mirela »

Popovici Mirela scrie:Drumul este destul de deteriorat dar nu impracticabil.Din informatiile mele, va fi reparat in curand .(cum spunea d-nul Ionita,,exista interese'').Deci ...mai aveti putina rabdare.Daca doriti va pot anunta cand este reparat.
Ninel Gavanescu
Membru forum
15

Multumim , si speram la o intalnire :)
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Nedelcu Iulian
Membru forum
14

Mesaj de Nedelcu Iulian »

Ninele stabileste o data si vin si eu :)
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Raspuns de pe alt forum primit azi:
Prietenii mei au fost acum 2 saptamani la Plaiul Foii si la relatarea despre tura nu au plans de drum. Anul trecut am fost si eu, era acceptabil. Drum de macadam si pamant, cu gropi.
Deci, practicabil cu turismul, cu rulota mai usurel...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Asteptam detalii despre drum de la Popovici Mirela. Drumul e drept, nu are pante de nici un fel. "Rau" a fost dintotdeauna, dar nu impracticabil. Sint prea multe obiective in zona...asa ca... :)...
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Augustin Munteanu
Membru forum
15

Mesaj de Augustin Munteanu »

in 2010 drumul a fost mai prost decit in 2009 si 2008,poate intre timp s-a mai reparat;oricum locatia este deosebita si daca facem o mica pauza intre pasti si urmatoarea iesire,vom fi mai multi! parerea mea!
Ninel Gavanescu
Membru forum
15

:) Sunt perfect de acord cu propunerea lui Augustin , se va mai incalzi vremea ,traseele vor fi mai accesibile iar serile in jurul focului mult mai placute 😉 ne auzim si planuim o iesire :mrgreen:
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Va salutam - Am tot judecat ideea, deoarece "sintem fani ai locatiei Plaiul Foii". Deoarece prognoza meteo ne arata inca zile reci la poale de munte, ne retragem participarea.
De fel ne orientam catre locuri unde putem sta cit de cit si afara sub terasa si nu numai in rulota/camper...caci in final de aia si iesim...Asa ca mergem la Dunare la Seimeni.
In sud se anunta altfel de temperaturi. In plus cei ce organizeaza intilnirea, vad ca-s niste colegi de mare isprava. Locatia e super. La Plaiul Foii revenim cind se incalzeste...
Avind judecata, logica, dotarile pt off camping cit si un volan si niste roti care vireaza catre caldurica...:) nu vad care e problema. Distanta e aproximativ egala cu Plaiul Foii
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
stanciu andrei
Membru forum
14
Oras: Bucuresti, sector 4
Data nasterii: 08 Mai 1978

Mesaj de stanciu andrei »

am fost in acest weekend pana la plaiul foii doar cu masina si drumul este jalnic. prima portiune (3km)pana la un podet este plina de gropi si denivelari, dupa aceea este ceva mai bun, dar tot cu pagube ajungi la destinatie.
ADRIA ALTEA 542PK, Bucuresti, Berceni.[/b] Tel. 0731.041.798
Rusu Mihail
Moderator
20

Re: Cabana Plaiul Foii / Iulie 2011

Mesaj de Rusu Mihail »

Asa cum ne-am propus in aprile sa mergem in mai la Plaiul Foii, iata ca azi 27 iulie am ajuns in zona Pl. Foii cu camperul intreg si nevatamat, in locatia cea veche..
Am postat aici postat aici, pt coleigii ce nu au ajuns inca. Cei 12 km i-am parcurs in fix 45 minute. Drunul e ok, are 842 de gropi fata de 786 cit avea din totdeauna
Cine doreste natura adevarata si linste, poate strabate drumul, daca intentioneaza a sta minim 2-3 zile. Gropile sint domoale, incit nu mi s-a varsat cana cu cafea.
Continuarea postarii o fac la Imagini si impresii din excursii.. Important e ca ne-am dus ideea la sfirsit, chiar daca a fost cu o intirziere de doua luni. Si o fotografie:

Imagine

Vremea este super, mai cald decit la Poiana Neamtului de unde am venit azi dimineata. In plus a aparut si semnal bun chiar si la net, asa ca amatorii sint asteptati.
Scrie răspuns