ce risc?

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea frigiderului.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Re: ce risc?

Mesaj de Costin Tabra »

Daca la soba se simte miros de gaz e grav; asta inseamna ca undeva aveti o neetansare. Verificati etansarea ferestrei pe corpul din aluminiu al Trumei si verificati si etansarea tubulaturii de evacuare (exista un O-ring care in timp este posibil sa crape si sa lase sa scape gaze in interiorul rulotei).
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Sub nici o forma nu trebuie sa-i miroasa a gaz este de rau !! :twisted: nici la una nici la alta :?:
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Multumesc!
Mirosul s-a simtit cand soba nu s-a aprins dar eu tineam apasat butonul de gaz (cred ca e normal) dupa ce s-a aprins nu a mai mirosit (am mai aprins-o si cu alte prilejuri dar nu a fost nici o problema)
Oricum poate ca arzatorul frigiderului fiind in spate si avand aerisiri sa nu simt eu miros de gaz inauntru.
In orice caz trebuie sa-l dau afara sa-l curat si sa-l probez apoi dupa ce voi vedea flacara voi purcede la rasturnari si alte manevre (secrete)
Dupa cum vad vremea se indreapta si voi putea sa ma ocup mai mult timp de rulota.
Multumesc pentru sfaturi!
Fendt 420 Saphir+ Passat
Scrie răspuns