Rulotistul pescar.Informatii despre....pescuit.

topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Re: Rulotistul pescar.Informatii despre....pescuit.

Mesaj de Popescu Niculae »

Fratilor sa nu va plingeti pe la sefi ca va invat la prostii va rog mult ca si asa am un avertisment fiti rezon daca va impartasesc din casa nu e nevoie sa ma credeti .Si ca sa nu deviem de la subiect va spun ca de aceea mi-am luat rulota daca o sa ma goneasca sotia de acasa sa am unde sa imi duc sfrisitul zilelor :lol: :lol: :lol:
Si cine vrea sa vada clar ca nu va mint sa intre la mine pe mess si il lamuresc imediat celnou2008 , va astept
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

@ Gigi Catalin. Nu. Sotia mea nu se uita pe forum. :lol: :lol: :lol:

Am scris in acel mod sa va mai amuz,sa va mai descretesc fruntile cum se spune si sa va fac sa zimbiti un pic.Daca am reusit ma bucur.

In ce am scris mai sus NU se reflecta si situatia mea,dar am cunoscut cazuri si din astea.Am prieteni chiar rulotisti de aici de pe forum care pot confirma ca sunt paralel cu exemplu dat de mine.

Despre barbatii care in fata prietenilor spun ca acasa dau cu pumnul in masa, si de fapt sunt mielusei stiu si eu.
Dar gata sa nu devin off-topic. De acum incolo vorbim mai mult despre pescuit si mai putin de neveste. :lol:
Popescu Niculae
Membru forum
14

Corect da merge daca bagi si ceva cu pescuitu eu deaia v-am dat yd meu sa va arat capturile.
NAE - 0761211081
Popescu Niculae
Membru forum
14

Si hai sa va mai arat cam cum pescuiesc si unele din capturile mele care dupa pozele de rigoare sunt pupate si eliberate
ca doar suntem pescari .
Asa ca abia astept primavara sa ma urc la volan si cu rulota dupa mine sa merg pe cite o balta si sa stau acolo pina ma uita sfintii, daca aveti balti sa imi recomandati unde pot merge cu rulota astept sfaturile si propunerile colegilor mei. :roll:
Fişiere ataşate
Nu exista captura mai ica de 5 kg
Nu exista captura mai ica de 5 kg
003.jpg (70.77 KiB) Vizualizat de 2399 ori
La pescuit sunt permanent cu fiul meu si bine inteles cu cine trebuie
La pescuit sunt permanent cu fiul meu si bine inteles cu cine trebuie
013.jpg (59.71 KiB) Vizualizat de 2399 ori
014.jpg
014.jpg (60.36 KiB) Vizualizat de 2399 ori
IMG_5370.jpg
IMG_5370.jpg (72.65 KiB) Vizualizat de 2399 ori
IMG_5373.jpg
IMG_5373.jpg (60.53 KiB) Vizualizat de 2399 ori
IMG_5380.jpg
IMG_5380.jpg (66.84 KiB) Vizualizat de 2399 ori
IMG_5381.jpg
IMG_5381.jpg (57.85 KiB) Vizualizat de 2399 ori
NAE - 0761211081
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

Ce zici de un purcel de 20kile? (s-a prins anul trecut)
http://www.planetcarp.ro/

sau :
http://www.horgesti.ro/

Se intra f greu pe ambele, insa daca reusesti...pregateste-te sa te traga pestii in apa!
Popescu Niculae
Membru forum
14

Nu vreau sa aud de povestile din reviste fiindca eu stiu personal cum se face reclama la unele balti, eu am dat poze cu mine de anul trecut toamna si sa va mai spun ceva cea mai buna balta din tara este Moara Vlasiei intrati pe pescuitul .ro si veti vedea balta nr 1 din tara , citeva din pozele mele sunt de pe aceasta balta unde am facut senzatie impreuna cu edi am avut zile cind am prins intre 220 -300 de kg asta inesmnind de la 6 dim la 5 dupa amiaza, dar eu nu sunt pescar de lot national nici nu ma intereseaza ,Eu caut balti unde se poate pescuii cu taxa de pescuit si unde eu eliberez tot ce prind , daca vreau un peste este destul peste la piata , dar nu ma omor sa maninc peste
NAE - 0761211081
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

@Popescu...si eu am incercat sa fac ca tine...sa le dau drumul(siii.. fara sa-i pup in bot :? )...da' la mine ,nu stiu ce se intampla 8) ,cei mai mari... mor subit 8) :mrgreen: si daca tot si-au dat obstescul sfarsit ...doar nu-i arunc ! :mrgreen: ....sau....pe unii pesti ,nu-i mai gasesc !...decat acasa in tigaie :mrgreen: ...asa de tare s-au ratacit :lol:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Popescu Niculae
Membru forum
14

Super misto darrrrrrrrr la baltile in care merg eu paza e mai ceva ca la peniteniciar fiindca oamenii au investit bani multi acolo si nu accepta sa braconeze altii banii lui si unde mai pui ca unii inca mai cred ca ne-am dezvoltat si noi elemntul cuvint pescar sportiv care e cea ce fac eu, acela care prinde un crap de 6-7-8 kg si nu il elibereaza se cheama vinator nu pescar.
Si ca sa fiu off Ionut ma intereseaza si pe mine niste atibilduri dar frumoase sa pun pe rulota cum trebuie sa fac? Si asta la preturile si costurile aferente altfel nu.
NAE - 0761211081
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Bine ! ...cum spui tu !...atunci prefer ca nici altii sa NU "braconeze" banii mei si eu sa-i pup lui pestii si sa inghit in sec. In afara de lansete(mai rar) si o undita..n-am folosit altceva ptr. "braconaj". Fara sa arunci in tigaie un peste prins de tine ..parca nu mai are nici un "haz" sa pescuiesti .( este doar o parere de "braconier" si "vanator"nemilos si fara scrupule :mrgreen: )PS :de unde ai dedus ..ca eu vind abtibilduri ? :roll:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Popescu Niculae
Membru forum
14

Scuze parca asa am retinut intr=o discutie la discutia cu repararea peretului crapat sa isi puna peste lipitura un abtipild si am retinut ca tu ai putea sa faci asa ceva , nu e problema dar poate stii cine se ocupa cu astea te rog . si cit despre pescuit regulii sunt pentru toti deci costa 1 mil pescuit de la 6 dim la 18 si ai voie sa ei un crap de pina la 5 kg sau caras cit prinzi , daca acel crap are 5,01 kg se elibereaza si mai este alta tarifare 600 de mii de lei si tot ce prinzi eliberezi, deci e dupa cum doresti poti alege eu de fiecare data iau bonul de 1 mil si fiul meu de 600 de mii .
NAE - 0761211081
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Candva ...la vre-o "ieseala"cu colegii...poate te "lipesti" de vreun abtibild cu sigla ClubRV....de altceva nu stiu sa-ti spun !
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Scrie răspuns