Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Aurelian Zarnescu scrie:Cred ca ar merge si un colant cu "Club RV", de marime medie. Pe spatele rulotei am unul mare si frumos. Ma mandresc cu el.
Are cineva un astfel de colant cu "Club RV" care-i prisoseste? ....
Am eu unul care s-ar potrivi bine, insa difera un pic desenul si textul :D
Scuze! Nu m-am putut abtine !
Se poate sterge !
gigi catalin scrie:Oferta....
Esti prezent la urmatoarea intrunire...Cheia 21ian...sau la Pusnicu februarie....ai atipildurile MOCA
Abia astept sa ies din barlog, suna tentant :lol: , da' nu ma prea ajuta masina la vremuri de iarna. Gargarita mea nu poate sa traga decat daca pe jos nu este polei sau zapada :oops: .
Gigi Catalin, tre' musai sa ne cunoastem, ai fost super amabil cu mine, ca de altfel si ceilalti colegi, da'....sa iasa ghiocelu' mai intai. :mrgreen:
In conditiile acestea, nu mai primesc abtibildurile?! M-ai facut curios cum arata. :D
paiii...cine a cerut vreo-data bani pe abtibilduri ?!
Ionut era vb de cele facute de firma de colantari la dimensiunile pe care i se potrivesc lui.....vezi un pic mai sus unde ma ofeream sa il ajut....sau mai jos
ar fi fost culmea sa ii vand atipilduri cu sigla firmei :mrgreen:
gigi catalin scrie:intra pe net si cauta colantari auto .....vezi care este mai aproape de tine .....ai putea sa faci un atipild in care este trecuta marca rulotei si faci 2bucati sa pui una intr-0 parte si una in cealalta....pt dizain :lol: ....daca nu ai pe nimeni in zona ta imi trimiti dimensiunile si te pot ajuta
Sincer sa fiu nici nu ma duce capul la ce-as putea comada (abtibilduri), n-am imaginatie. Daca as vedea mai multe undeva, atunci mi-ar pica fisa.
Maine merg pe la magazine pise auto, poate gasesc ceva sa-mi placa, daca nu comanda la firme de specialitate, Gigi Catalin stie :lol:
ce zici de asta.....e un pic cam mare......dar tu pui decat ce iti trebuie si cat iti trebuie :D
sau un link cu autorulota de mai sus cand am fost cu ea la Umag la intrunirea federatiei sa o poti vedea mai bine :shock: :P http://picasaweb.google.com/gigicatalin ... 2846578946
hai ca de la o fisura o faci ....irezistibila :D
Fişiere ataşate
SA700966.jpg (25.81 KiB) Vizualizat de 3058 ori
Ultima oară modificat 19 Ian 2011, 19:47 de către Catalin Gigi, modificat 1 dată în total.