topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
SE pare ca tema s-a întins pe mai multe topicuri diferite.
Poate ca ar fi util ca un moderator sa adune toate impresiile la un loc. Eu cel putin, cred ca am postat primele fotografii si albume cu intalnirea. Poate gasim pe cineva care se pricepe si are si cu ce sa editeze din tot ce avem fiecare, un dvd. Cel putin asa se intampla pe alte forumuri (ex modelism) pe care le frecventez.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Mihai Gheorghe scrie: :D Propun celor care au fost prezenti, daca vor, din materialele video si foto pe care le au sa le puna pe Transfer.ro, sa-mi trimita link-ul in vederea unui montaj video & foto referitor la evenimentul anului , zic eu. Acest filmulet care va fi scurt, ca film de prezentare si participare , va avea structurat ; generic cu logouri Clubrv, FICC, Umag, o introducere in imagini, apoi pregatirea si plecarea, traseele, destinatia, prezentarea campingului, a evenimentului, parada, intalnirile,intamplarile, timp liber, plimbari si intoarcerea. Ma puteti contacta pentru amanunte daca doriti.
Radu Pascu scrie:SE pare ca tema s-a întins pe mai multe topicuri diferite.
Poate ca ar fi util ca un moderator sa adune toate impresiile la un loc. Eu cel putin, cred ca am postat primele fotografii si albume cu intalnirea. Poate gasim pe cineva care se pricepe si are si cu ce sa editeze din tot ce avem fiecare, un dvd. Cel putin asa se intampla pe alte forumuri (ex modelism) pe care le frecventez.
Acum trei saptamani avand ceva timp m-am oferit sa montez un film pus pe DVD personalizat clubrv, care sa fie carte de vizita a participarii si sa fie trimis celor care au ajutat si celor care doresc. Din pacate n-am fost contactat, timpul a trecut, si va informez ca nu-l mai pot face, insa daca se doreste pot oferi alternativa contracost.
Mihai Gheorghe scrie: :D Propun celor care au fost prezenti, daca vor, din materialele video si foto pe care le au sa le puna pe Transfer.ro, sa-mi trimita link-ul in vederea unui montaj video & foto referitor la evenimentul anului , zic eu. Acest filmulet care va fi scurt, ca film de prezentare si participare , va avea structurat ; generic cu logouri Clubrv, FICC, Umag, o introducere in imagini, apoi pregatirea si plecarea, traseele, destinatia, prezentarea campingului, a evenimentului, parada, intalnirile,intamplarile, timp liber, plimbari si intoarcerea. Ma puteti contacta pentru amanunte daca doriti.
Radu Pascu scrie:SE pare ca tema s-a întins pe mai multe topicuri diferite.
Acum trei saptamani avand ceva timp m-am oferit sa montez un film pus pe DVD personalizat clubrv, care sa fie carte de vizita a participarii si sa fie trimis celor care au ajutat si celor care doresc. Din pacate n-am fost contactat, timpul a trecut, si va informez ca nu-l mai pot face, insa daca se doreste pot oferi alternativa contracost.
Jur ca nu am stiut de oferta ta...Mihai.
Era generoasa.
Mai ales in conjunctura rautatilor unor forumisti.
Iti voi trimite pe E-mail pozele mele, stiind ca esti un priceput. (Sunt cunoscator si stiu ce spun. Am fost membru al asociatiei artistilor fotografi din Romania)
In adevar ar prinde bine propagandei clubului in exterior, materiale video de calitate. (Eu cu movie maker, nu voi reusi niciodata )
Poate si alti rulotisti, participanti la UMAG vor colabora cu tine.
Succes, pentru noi toti !
Pentru un montaj de calitate pozele trebuiesc trimise la rezolutie maxima, pe e-mail nu, si oricum un montaj foto este la indemana multora. Eu am vorbit de o combinatie cu video, muzica, generice, personalizare, mapa etc. Din pacate, tocmai ce spuneam ca personal ,nu mai pot sa fac acest lucru. :D
Despre posibilitatea realizarii unui montaj foto video cu participarea noastra la Umag, am discutat cu Faby.
M-a asigurat de întreaga lui disponibilitate pentru toamna anului 2010.
Va rog sa strangeti toate materialele pe care le aveţi, şi cand primim acordul lui, sa i le trimitem.
De asemenea, d-na Vezeteu din Suceava, va pregati un montaj în acest sens.
Aceste materiale, odata realizate, le vom publica pe site-ul nostru ,le vom trimite si la autoritatile din domeniu.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Promisiunea ramane valabila, in octombrie ma apuc, pana atunci imposibil, sunt intrun decalaj de o luna cu editarile. Criza nu atinge orice domeniu :shock:
Ma gandeam ca ar fi bine sa ne folosim de participarea noastra la FICC...adica noi am participat prima data in istorie :D :D si am reprezentat ROMANIA , cu cinste 8) :D :D ,bla bla bla......... sa incercam sa contactam si cateva posturi de televiziune in vederea mediatizari siteului nostru ....pt a atrage noi membri......sa ne marim familiaaaaaa :mrgreen: