NaturaParc Chichis 16km de Brasov

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: NaturaParc Chichis 16km de Brasov

Mesaj de Popa Violeta »

Decit sa bat masina Iasi-Brasov sa patesc asa ceva, mai bine continui drumul si ma opresc la Szeged unde am auzit ca este un minunat parc acvatic pe care, din pacate, l-am ratat vara aceasta, cu toate ca am trecut prin centrul Szeged-ului. Dar si romanasii nostri trebuie incurajati in astfel de intreprinderi, daca nu cu prezenta, macar cu sfaturi practice, ce si cum ar trebui sa fie un asemenea parc-natural. E adevarat Peti ca la Disneyland nu te poti plictisi dar doi bunici si doi nepoti au platit taxa de intrare 192 euro si credema ca in afara de a admira spectacolul superb oferit de gazde, la care au participat toate personajele Disney si de a filma si poza toate nazbitiile sotului si nepotilor nu am mai facut nimic. Sa fie de vina virsta ?
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
cornelsavu
Membru asociat
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 09 Apr 1978

Mesaj de cornelsavu »

Buna ziua,

Am vizitat si noi in weekend naturapark. Pozele de pe site sunt foarte frumoase, probabil facute in primul an de la deschidere, in realitate nu mai este chiar ca in poze, lemnul mai trebuie vopsit pe ici pe colo, podetele din lemn reparate pe unde s-au mai rupt. Strandul nu l-am probat caci Duminica a fost cam inorat si nu ne-am incumetat sa intram in apa, preferand sa dam o fuga pana la Paradisul acvatic in BV.
Am platit 20 lei pe noapte pt rulota si 10 lei pentru curent. In banii acestia am avut acces si la Wc-urile si dusurile din zona corturilor indiene unde era montat un boiler electric cu apa calda. De curand au renovat corturile indiene in sensul ca au inlocuit panza cu stuf.
In incinta sunt 2 restaurante dar oferta nu este prea generoasa, gasesti sa cumperi o mancare calda . Spatiile de campare sunt foarte intinse si daca nu iti plac vecinii poti sa te asezi cat de departe vrei de ei. Sunt cateva lacuri (un fel de canale de 10 - 15 m latime) pentru pescuit dar nu am vazut capturi deosebite desi paznicii si cei care pescuiau ziceau ca este si crap maricel.
Daca ar renova un pic ar fi o locatie super. Drumul de acces de la sosea este pietruit si nu pune probleme deosebite, poate doar trecerea peste calea ferata daca aveti o rulota mai lunga.
Una peste alta pentru noi a fost ok, copii au avut pe unde sa alerge in voie,iar linistea nu a fost tulburata decat de postul de radio local ce se aude in boxele montate in tot parcul ( nu am auzit nici pic de manele). Paznicii si personalul nu ne-au deranjat. Nu am gasit gunoaie aruncate pe jos,poate si pentru faptul ca dimineata trecea o femeie cu un sac in cautarea lor. In incinta parcului nu exista nici un magazin, daca vreti ceva de pus pe gratar trebuie sa va suiti in masina si sa va intoarceti pana la Brasov.
Carado A464
0723830014
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Sunt in asentimentul lui Cornel si vreau doar sa mentionez doar ca au si ,, peste '' mare 😉

ps. Cat despre intepenit cu masina+rulota , exclus.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Cateva poze facute vara asta...
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Eu m-am simtit bine alaturi de prieteni... 8)
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
cornelsavu
Membru asociat
12

Mesaj de cornelsavu »

In weekend-ul care vine daca nu se strica vremea vom face iarasi o vizita la natura park si la paradisul acvatic din Brasov. A mai fost cineva in ultima vreme in aceste 2 locatii ? mai sunt doritori pentru weekend?
Carado A464
0723830014
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

La paradisul acvatic poti merge fara probleme pt. ca cele 2 sali din interior sunt incalzite ,( atat cea de agrement cat si cea olimpica ) , iar in exterior deja nu prea mai sta lumea pt ca nu prea mai e de stat la 15 grade C. mai ales cu copiii.
... dincolo nu stiu...

P.S. la BV la Paradisul acvatic se poate ramane cu rulota sau camperul o seara fara probleme in parcare , dar fara terasa montata sau altceva... si cu rulota agatata in carlig .
Recomand sa mergeti seara cand nu mai e asa de aglomerat ca in prima parte a zilei , oricum e deschis pana la h 22.
Campingul Darste de la BV ( Timisu de jos ) este inchis , asa ca recomand pt. "rulotit" , Bran Vampire sau mai degraba Pensiunea Rasnov unde platesti cca 55 , respectiv 30 ron la campare in cel de-al II-lea caz.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
cornelsavu
Membru asociat
12

Mesaj de cornelsavu »

Multumesc pt indrumari Ciprian. Nu vom ramane peste noapte in parcare la paradisul acvatic caci mai vin niste prieteni cu cortul. Am ales sa mergem la natura parc chiar daca nu sunt super conditii fiindca au copii pe unde sa zburde si ce sa faca, sper sa mearga hidrobiciletele si sa fie deschis la leagane.
Carado A464
0723830014
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

OK , asteptam poze si impresii de la voi detalii, etc .... Vreme buna sa aveti ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns