Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pai sa inteleg ca sunteti voi deja doua echipaje??? :D asta inseamna ca mai sunt inca doua...eu si domnul Adrian Vatmaniuc din Bucuresti...deci total 4.Ideea este daca agreati data plecarii ca fiind 21 Iunie;sau poate aveti o alta propunere.Din cate am vb cu Adrian V el are programat atunci concediu, eu inca nu l-am stabilit dar nu este problema.Daca sunteti hotarati sa mergem pe 21 Iunie putem discuta detalii la tel. sau aici(poate mai tragem pe careva dupa noi.)Mare chestie dom`ne :mrgreen: ...sa fim deja 4 echipaje? asta nu poate sa iasa decat foarte bine. deci lista se completeaza dupa confirmarea ta.
Si eu am concediu tot din 20-21 iunie, am postat pentru destinatia Europa cu iesire prin Ungaria(pe care o fac de mai multi ani), si vad mult curaj pentru Grecia, de la incepatori care nu au mai iesit din tara.Ei, 3-4 rulote, nu e o problema, o data in viata si eu voi alege directia aceea,tare mi-ar place sa vad si eu zona, dar.......nu cred ca acum :D .Echipajele de la noi care au fost anul trecut(tot vreo 4) au avut unele mici probleme.Unul dintre ei a spus ca ,,nici pentru 10.000 de euro nu ar mai repeta experienta avuta,,. Deocamdata eu nu am curajul acesta inca, cu toata experienta.....Va urmaresc cu interes,urmaresc pe oricine merge in directia aceea, pentru a afla noi informatii.....Sper sa postati la intoarcere sa mai invatam si noi :D (sper sa se linisteasca astia pe acolo, sa nu sterg definitiv de pe lista Grecia).
De ce nu vreti sa fiti mai explicit...spuneati ceva de un coleg care nu ar mai repeta isprava nici pt 10 000.?poate ne explicati si noua..eu unul nu am mai fost cu rulota afara dar sunt deschis oricarei sugestii.Orice informatie este binevenita,iar din cate vad si eu la tv se pare ca nu va fi deloc o alegere inspirata....momentan. Sa speram ca se vor linsti apele,altfel va trebui sa-mi schimb itinerariul.Deci astept vesti cu tot ce stiti despre Grecia, campinguri, preturi, confort, etc.
Anul trecut.Strazi inguste,cu pereti laterali, rulota nou nouta, mers 1 cm inainte doi inapoi dusa mai mult cu mina, trafic blocat.Mutat in alt camping, nefiind convenabil cel ales initial,....va povestesc ei mai bine cind va veti intilni, nu imi place sa vb eu in numele altora. Mie imi place sa aflu doar concluzia.Merita sau nu.Restul nu prea am tinut minte si nu m-a interesat prea mult.Concluzia a fost ca ei nu au fost prea multumiti, ceea ce pentru mine ajunge.Amanunte cu preturi si campinguri nu am intrebat deoarece fiind sfirsit de sezon anul trecut nu m-a interesat si dupa cum se pare nu ma intereseaza nici anul acesta.
Sunt colegi care merg numai acolo.Nu se poate generaliza.Fiecare merge unde s-a simtit bine, pina la urma.Nu pot spune eu cuiva sa mearga sau nu, am avut doar rugamintea daca mergeti sa postati ceva pareri, pentru ca si eu la rindul meu sa pot compara parerile.Am spus ca si eu doresc sa ajung acolo cindva, nu pot sa ma pronunt cind anume, dar sper sa ajung , de aceea caut informatii pro si contra, pentru a invata din ele, la fel ca si ceilalti colegi.
Noi am fost 3 ani la rand in Grecia,prima data fara nici o rezervare,singur.Rulota are 7m (exterior)tras de VW T5,e destul de lung,asa ca nu trebuie sa va faceti probleme.D-voastra aveti avantajul ca veti merge mai multe echipaje,iar daca nu aveti rezervari,puteti decupla o rulota(lasand cu restul echipajului) intr-o parcare,in aproape de destinatie,si va puteti verifica traseul in apropierea campingului.Neplacut ar fi doar daca doriti sa treceti pe insule,majoritatea ferryboaturilor accepta imbarcarea doar cu spatele.
Sa vedem ...ramane de vazut acum ;statul nostru drag ne vor lua 25% din salarii, ne vom descurca din ce in ce mai greu si bag mana in foc ca nu va interesa pe nimeni sa scada tarifele la campinguri nici in tara nici in strainatate.Sunt tare curios cum vom trece peste acest sezon, oricum de iesit chit ca mananc mamaliga goala tot am sa ies, daca nu se va putea in Grecia macar la munte sau la mare undeva in tara noastra draga.
Buna ziua stimati colegi !
Mai este valabila plecarea in Grecia ? Si daca da , pe ce data ?
Noi suntem doua familii cu doua rulote si suntem dispusi sa plecam pe 28 ale lunii . Asteptam raspunsul vostru !
Cu stima Mihai Dumitru .
Din pacate eu nu mai pot merge, au intervenit niste probleme financiare, dar domnul Vatamaniuc merge sigur pt ca am vb cu el aseara la tel si este hotrat sa mearga.Daca doriti puteti sa il sunati la tel si sa stabiliti detalii.0727883438.Sper sa nu se supere ....
Săptămâna trecută am venit eu din Grecia .Am fost pe insula Corfu (Kerkira cum spun localnicii).Preturi destul de mari .Încep cu combustibilul,1,23-1,34€ motorina și 1,4-1,7€ benzina.Cazarea in campinguri in Corfu între 27-32€ pentru această perioada(aici se mai adaugă si traversarea cu feribotul 37€ autoturism ,15€ persoană).Altceva ce să vă mai spun ...3.8€ baxul de 8cutii de bere Amstel de 0,33l ,0,5€o sticlă de apă plată de 0,5l, 2€o brichetă(care pe la noi este 1leu).Mâncarea în general la hipermarketuri cam ca pe la noi sau o idee mai scumpă.Țin să mentionez că eu nu am fost cu rulota (am avut bilet) dar m-am interesat de preturi in ideea unei plecări pentru anul viitor.În Corfu sunt 4 campinguri din care unul cu iesire la mare destul de frumușele.Îmi pare rău că nu pot pune poze din campinguri ...mi s-a stricat aparatul(încerc în cel mai scurt timp să rezolv ,să vă faceti o idee).La terase iarăși preturi destul de piperate.Ex...intre 2.5€-3,5€berea ,o masă de prânz cu trei fripturi cu cartofi prăjiti ,două beri si o cola 63€. În rest ...distractie că de-aia plecăm în concediu. S-aveti drumuri bune :D :D :D ! P.S. Luati-va apă minerală la voi dacă sunteți băutori de șpriț.În Corfu sau Salonic unde am stat nu am prea găsit.(am gasit numai apă gazoasă și asta destul de scumpă).Numai bine! :D