topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Crede-ma ca prin 75-78 aveam un profesor in liceu (Metrologie) care fusese maior inginer de aviatie si se mandrea cu colectia lui de aparate de bord printre care si aparatele de pe un IAR 80. Asta pana cand l-au aflat aia de la Muzeul militar si l-au presat sa le doneze, ca ziceau ei vor sa "reconstituie" un IAR 80
P.S. L-am mutat eu . Daca am gresit...scuze :oops:
Azi...in -sfarsit am ajuns la "pescuiala"...o pasiune pe care o impartim mai multi dintre noi .A fost frumos , aer curat ,si mai ales multa, multa liniste si curatenie . Balta se numeste Ratcuta ...si am prins cativa pesti....si mai mici si mai mari ...mai multi mici :? :mrgreen: Va las sa vedeti foto :
Fişiere ataşate
Balta....
Image_002.JPG (57.52 KiB) Vizualizat de 1991 ori
....
Image_006.JPG (74.25 KiB) Vizualizat de 1991 ori
....
Image_010.JPG (46.94 KiB) Vizualizat de 1993 ori
....
Image_015.JPG (35.35 KiB) Vizualizat de 1988 ori
... "scula"...
Image_012.JPG (42 KiB) Vizualizat de 1990 ori
...subsemnatul...
Image_017.JPG (71.06 KiB) Vizualizat de 1990 ori
....
Image_014.JPG (86.73 KiB) Vizualizat de 1987 ori
.....
Image_013.JPG (80.91 KiB) Vizualizat de 1990 ori
....
Image_004.JPG (87.92 KiB) Vizualizat de 1988 ori
...captura...gata !
Image_002.JPG (94.61 KiB) Vizualizat de 1988 ori
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Azi am descoperit printre rulotisti, unul cu o pasiune mai aparte : interpret de muzica de petrecere.
Se numeste Catalin Dascalita, este Ialomitean din nastere, dar stabilit la Pitesti.
Puteri vedea cat de talentat este pe http://romanticii.ro/?page_id=11
Fiecare cu "pasarica"lui :mrgreen: ...azi am mai continuat lucrarile la barca...i-am "tras" un spritzchit,dupa care m-am apucat de chituit...si mai urmeaza....@Lorant..multumesc de "aprecieri"! :D ...va tin la "curent"...
Fişiere ataşate
Amintiri-0015.jpg (83.17 KiB) Vizualizat de 2012 ori
Amintiri-0016.jpg (82.33 KiB) Vizualizat de 2014 ori
Amintiri-0017.jpg (72.86 KiB) Vizualizat de 2014 ori
Amintiri-0018.jpg (85.6 KiB) Vizualizat de 2012 ori
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Mai, dar aici chiar e pasiune multa.....
Felicitari, Ionut si succes in continuare.
Cand ii dai cu sticla de sampanie "in bot" sa ne inviti si pe noi :P
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Daca umpli lazile alea de Cicas, care se vad in poze, cred ca poti sa o lansezi si-l curte; o sa pluteasca sigur! :lol:
Spor la treaba si tine-ne la curent cu lucrarea!