Gabi Peterca scrie:Relu Buliga scrie:Superba rulota,cat a costat?
... La RAR am platit 400lei (vreo 300 RAR si 100lei cantarirea rulotei), zilele viitoare va pot spune cat a costat inmatricularea.
Doresc sa fac o rectificare referitor la taxele percepute la RAR.
La RAR am platit 331,43 lei omologare, folie securizare 2x 0.8lei, cerificarea autenticitatii vehicolul 71,34 (sume fara tva), in total (cu tva) 481,2 lei.
La RAR m-am confruntat cu o situatie oarecum jenanta. Mi-a zis inginerul care verifica rulota ca trebuie cantarita. Insa ei nu au cantar si trebuie sa ma duc la Fabrica de Ulei sa o cantaresc pe bascula lor, dupa care sa vin cu factura innapoi la RAR sa vada greutatea rulotei goala. Cateva momente am crezut ca glumeste, insa vorbise cat se poate de serios. Am fost si am cantarit rulota la cantarul Fabricii de Ulei, unde am mai cotizat cu 100lei. M-a intors la RAR cu hartia ceruta.
Dupa o saptamana am fost si am ridicat cartea de identitate si ceritficatul de autenticitate.
A fost clasificata cu greutate proprie 900kg, maxim autorizata 1.200kg.
Acum am alt meci cu cei de la politia rutiera pt obtinerea de numere definitive si certificat. La politie pt inmatriculare iti cer asigurare. Insa cei de la asiguare nu vor sa dea hartia decat dupa ce aflu ce numar am la rulota :lol: De la politie mi-au zis sa-mi dea asigurarea (hartia) pt ca se va trece ulterior numarul de inatriculare. De la asigurare mi s-a spus ca acum hartiile pt asigurare se scot direct la imprimanta (nu mai sunt scrise de mana) si calculatorul nu accepta sa dea ok-ul fara numar de inmatriculare.