de traian focsa pe 26 Ian 2010, 23:29
Am apreciat initiativa dumneavoastra si nu pot sa raman pe langa ea. Ma numesc Traian FOCSA, sunt din Vaslui, iar daca doriti mai multe date referitoare la locatia aleasa Munteni, va pot informa cu urmatoarele: Langa municipiul Vaslui sunt doua localitati care se numesc Muntenii de Jos si Muntenii de Sus, trebuie doar sa-mi spuneti exact unde doriti sa ajungeti si pot sa intermediez intalnirea cu cei vizati intr-un cadru organizat impreuna cu autoritatile locale si cu cei din presa. Daca sunteti interesati de zona cred ca am putea organiza si o iesire in imprejurimi unde se poate sta cateva zile, sau cat se doreste. Daca propunerea mea este tentanta puteti sa ma contactati la tel. 0732003777, sau
tfocsa@yahoo.com.
Cu multa stima! Traian FOCSA
de traian focsa pe 28 Ian 2010, 23:17
Sper ca la inceputul saptamanii viitoare sa vin cu mai multe detalii din zona localitatii Manjesti, incec sa ajung in zona si sa postez si cateva fotografii
de traian focsa pe 28 Ian 2010, 23:28
Sa stiti ca si eu impreuna cu sotia si prietenii nu vom sta cu mana in san si vom strange ajutoare pentru cei care cu adevarat au nevoie. Oricum vom tine legatura cu cei care au initiat aceasta actiune si vom stabili detaliile. In momentul in care se doreste o deplasare in zona pentru documentare voi fi alaturi de cei care vor veni, in situatutia in care se doreste acest lucru.