Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dupa cum am promis revin cu tarifele pentru petrecerea Pastelui la Laguna Albastra :
- camparea-30ron/zi/echipaj(indiferent de numarul de persoane) care include curent,apa calda la dusuri(non-stop),sala de intalniri pe care o avem la dispozitie exclusiv pe toata perioada.
-masa festiva Duminica 04.04.2010- pretul si meniul in cateva zile!!!
Cei din zona ne-au recomandat pentru noaptea de inviere Biserica Manastirii Brancoveanu de la Sambata de Sus care este la aprox. 13km de Fagaras catre Brasov.
Va asteptam !
Cristian Dragan& Carmen Tomoiaga
Kia Sportage+Tabbert Comtesse 530
+Wilk de Luxe 450
Tel:0728262535
Da, au fost primiti si prietenii patrupezi. De Revelion Valentina si inca o familie au fost si ei cu micutii blanosi. Atata timp cat s-au strans "resturile" lasate de catei, nu au ajuns la piscina , au fost tinuti pe langa rulota, nu au speriat caprioarele si nu au deranjat pe ceilalti nu a fost nici o problema. :)
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
1- Dragan Cristi si Carmen - 2 rulote, 4 pers ( din 01.04.2010 )
2- Parpaneata Sergiu si Ana - 1 rulota, 2 pers ( din 01.04.2010 )
3- Corega Daniel si Andreea - 1 rulota, 2 pers ( din 01.04.2010 )
4- Drumea Florin si Oana- 1 rulota, 2 pers
5- Getulin Ion si Mioara - 1 rulota, 2 pers
6- Predonu Nelu si Dana - 1 camper, 2 pers
7- Dan Zorila - 1 rulota, 2 pers
8- Iamandi - 1 rulota, 2 pers
9- Pana G - 1 camper, 2 pers
10- Rotaru S - 1 rulota, 2 pers
11- Hirjan D-1rulota, 3 persoane
12-Marcu Cristian-1 rulota, 4 persoane
13-Iancu Gabriel - 1 rulota
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
Binenteles ca poti sa vi Gabi !!! Dupa cum am scris mai sus toata lumea este binevenita ,locurile nu sunt limitate.Te rog sa specifici numarul de persoane si perioada.
+Wilk de Luxe 450
imi cer mii de scuze dar culmea sunt de munca exact in ziua de pasti . imi pare rau ca nu putem fi alaturi de voi de sfintele sarbatori pascale dar speram ca veti avea parte de o vreme minunata si ca va veti distra pe cinste ! mie mi s-a aprobat concediul incepand cu data de 20 04 2010 , asa ca vom incerca sa recuperam atunci :lol: ! va pupam si va uram de pe acum un paste fericit !
Buna seara,
Dupa cum se observa sunt incepator in ale forumului Clubrv. Am dori sa participam si noi (eu + nevasta + masina + rulota) la intalnirea de la Laguna Albastra (3, 4 si 5 -04-2010). Poate cineva, dintre cei care au mai fost acolo, sa posteze cateva fotografii cu locatia si modul de pozitionare a rulotelor?
Gogu si Margareta
Freelander 2 + rulota Knaus (vezi avatar)
Am pus un link unde poti vedea poze de la revelionul 2010 petrecut la Laguna Albastra .Daca doriti sa petreceti Pastele alaturi de noi sunteti bineveniti. viewtopic.php?f=2&t=3235
+Wilk de Luxe 450