Mesaje ecologiste

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Rusu Mihail
Membru fondator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Mesaje ecologiste

Mesaj de Rusu Mihail »

Vad ca s-au abandonat toate cele 3 subiecte pe aceasta tema. Cred ca-i necesara o colaborare sub orice forma intre ClubRV si Ministerul Mediului, pt un bun viitor off...
O sa discutam problema la intilnirea din 11 iunie, dar pina atunci e bine de dat drumul la rotite, ca sa aratam si sa implantam ideea ca rulotistii fac curat si nu mizerie.
Probe, fapte, eventual filme cu curatenie pe zona off unde vrem a campa. Anuntam intentia si o facem publica. Altfel riscam sa intram in marea oala a legii picnicului.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Nu e cine stie ce, nu a fost mult, dar s-a cunoscut dupa ce Adi si Mariana au adunat cit a fost deajuns sa strice imaginea. Oricum, de fel si de mult practicam acest "sport".

Deja ma gindesc la posibilitatea de a putea incheia doua conventii de colaborare cu Primaria Maneciu pentru zona Cheia-Izlaz si cu Primaria Seimeni pt zona Seimeni izlaz.
Tare frumos ar fi sa avem un acord de campare a ClubRV in zone off, ca Nucsoara, Vasalatu, Lepsa, Plaiul Foii, Iepuresti si altele...Un pic de straduinta si cred ca merge :)

Haideti sa dam drumul la rotite, pina nu se re intriduce legea in parlament. Apelez la cei ce pot concepe astfel de demersuri , dar si la toti ceilalti colegi ce le place natura...
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Irina Strimbeanu
Membru forum
16

Mesaj de Irina Strimbeanu »

Pe mine puteti conta oricand la astfel de demersuri.De la strans de gunoaie pana la logistica.
Eu am fost "cercetas" in copilarie si urmeaza Radu.Ma gandeam ca n-ar strica o colaborare candva si cu Cercetasii Romaniei la o actiune de ecologizare.Poate ne-am face cunoscuti.
Irina, Mircea,piticii si Raya
Constantin Curelea
Membru CD
21

Mesaj de Constantin Curelea »

Va rog dati-mi o adresa de contact, o persoana , de la Cercetasii Romaniei.
Multumesc
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

O fotografie face cat o mie de cuvinte... parca asa era nu???
Fişiere ataşate
mare......gunoi.jpg
mare......gunoi.jpg (42.95 KiB) Vizualizat de 3460 ori
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Fara comentarii...
Fişiere ataşate
plaman...jpg
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Este dezastruos ce se intimpla cu mediul.La noi ...pentru unii nu exista cultul pentru frumos si sanatos .Nu se intelege ca totul este pentru noi si urmasii nostri.Se taie paduri fara a mai sadi in loc puieti,care bineinteles ca le trebuie ceva ani(pe care noi nu ii vom mai prinde ,unii...)pentru a ajunge la marimea si virsta celor taiati,Mizerie peste tot,resturi menajere greu degradabile.Am fost de sarbatorile de Paste la Lepsa un grup de rulotisti,care au stiut ce au de facut de la inceput....am adunat resturile celor cu nesimtire le-au lasat .Pentru a pastra un spatiu curat am asezat rulotele in cerc si am adus chiar si un tomberon.Am fost rulotisti din Galati ,Bacau,Iasi ,care am ramas uimiti de ce mizerie a ramas in urma celor cu corturi sau veniti numai pentru citeva ore .Este foarte greu pentru a convinge ca trebuie pastrat si ocrotit mediul .Aceiasi exprienta am avut-o si pe perioada cit am stat la Slanic Moldova.M-am convins pentru a nu stiu cita oara ca cei ce vin in week-end nu dau doua parale pt. protectia mediului .Unii,nu toti sa nu fiu inteles gresit .Poate cu timpul ,generatiile viitoare cind nu vor mai beneficia de aceste frumuseti ale tarii.......se vor gindi si vor lua o hotarire .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Adrian.Apreotesei
Membru forum
14
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Dupa vacanta de 1 mai, rulotistii din Bacau, au primit cuvinte de lauda de la Centrul Regional de Ecologie Bacau. Reprezentantii acestui centru au facut verificari in zona in care eram campate 6 rulote. Au venit, au vazut, eram cu putin stres (legea picnicului) dar oamenii nu au avut nimic de comentat la adresa noastra. Tabara era curata, la fel si pe o arie mai mare in jurul rulotelor. Curatenia am facut-o tot noi, pt ca au umblat copii in picioarele goale si nu am vrut sa avem probleme. Le-am promis ca lasam curatenie si ne-am tinut de cuvant.
http://cre.naturabacau.ro/?m=201205

Orice faci CONTEAZA. Bine sau Rau cineva vede. Si a doua oara nu te mai duci "ca e mizerie".
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Felicitari Adrian !!! asta da ...asa imi place ....intai ai facut cee ce ai simtit ca trebuie sa faci si dupa ai postat si dovezi.
Altii posteaza initiative dar uita de dovezi !!! :mrgreen: ( ma refer stric la initiative pt curatenie ...restul nu ma intereseaza )

Inca odata felicitari grupului din Bacau !!!!
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Duminica 08 iulie, am plecat in cautarea unui loc racoros. Am ales Voina, la poalele Iezerului, 170km de Bucuresti, prin Tagoviste.
Pana la Campulung, drumul este bun, de la Leresti pana in fata cabanei Voina, drumul este impecabil, un asfalt de nota 10.
Ca in orice duminica, agomeratie in fata cabanei, am mers mai sus spre Cuca, stiind ca dupa 2km, in apropierea cabanei Batrana Noua, sunt cateva locuri frumoase. Din pacate, locurile nu mai sunt, padurea a fost restituita proprietarilor, a fost taiata si locurile ingradite, peste tot anunturi de vanzare.
Am urcat mai sus, catre Cuca, unde distrugerea naturii a inceput.
Organizarea de santier s-a facut, materialele si utilajele au fost aduse si captarea paraului Cuca,( cel care impreuna cu Paraul Batrana formeaza raul Targului), a inceput.
La ce foloseste aceasta captare?
Va disparea pastravul, animalele nu vor mai avea apa de baut, zona va fi pustie.
Cui foloseste?
Probabil proprietarilor, cine sunt ei? Doua firme din Pitesti, firme care au distrus si paraiele Capra, Buda, Otic si va urma Topologul.
La ce foloseste? La realizarea unor microhidrocentrale, generatoare de energie verde, microcentrale construite la nici 2 km in spatele lacurilor de acumulare Vidraru, Rausor, sau Pecineagu.
Cu aceasta ocazie am aflat al cui este Muntele Iezer?
S.C. CASCADE EMPIRE S.R.L
Cautati pe Google si o sa aflati ca cei 2 austrieci care detin Cascade Empire, dupa ce au ras padurile din Suceava si Dorohoi, au cumparat tot de la Petrosani la Brasov. Nu doar padure, ci teren cu padure, muntele cu totul. In 2004, aceasta societate, cumpara de la Obstea Mosnenilor din Izvorani-Prahova, aproape 6000km patrati de teren cu padure, pentru suma de 752.000 Euro, teren in zona Maneciu-Prahova. Nu-ti ajunge o saptamana sa citesti articolele despre ei.
http://www.csmc.ro/index.php?go=page&id=16&ln= , publica ample articole si dovezi materiale, despre distrugerile provocate de Cascade Empire.
In viitorul nu prea indepartat, vom intalni din ce in ce mai multe bariere cu inscriptia Trecerea Interzisa, Proprietate Privata Cascade Empire, iar apa de izvor va fi amintire.
Iata pozele facute duminica;
Asa arata drumul de la Voina, spre Cuca
Imagine

Utilaje
Imagine

Imagine

Materiale
Imagine

Imagine

Pe aici va curge paraul Cuca
Imagine

Aceasta este cabana Cuca, din fericire cumparata de un club de montaniarzi
Imagine

In stanga cabanei, se afla o tabla care ne avertizeaza ca locul este proprietate privata
Imagine
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Din pacate nu prea se mai poate face nimic. Contracte date pe bani putini dar platite la negru cu bani frumosi. Saraca tara bogata.........
Fendt 420 Saphir+ Passat
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Muntii nostrii aur poarta, noi...cersim din poarta-n poarta !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Sa traiasca Domn Nastase... Probabil pe vremea lui s-a facut prestigiosul contract. Batalia este mare. Sa revii la putere si sa dai drumul la Rosia Montana... Mai avem cateva "chestii" mari de vandut si mai apoi "...vom cersi din poarta-n poarta".
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Scrie răspuns