coupe scrie:Mc... Nu prea merge ce vrei tu... Chiar daca gasesti o rulota si tatoasa si frumoasa si devreme acasa asa cum vrei tu, o sa constati ca o sa fortezi masina ca dracu (tre sa ai o rezerva de putere nu merge sa fii 900/900) ca pierzi confortul (senzatia de siguranta) gandeste-te ca sunteti 4 plus bagaje... Iti sugerez sa gasesti un prieten care sa-ti imprumute rulota si sa faci un drum cu ea si iti vei da seama la ce ma refer... Masina e micuta dupa 70 km/h simti f. tare frana aerodinamica, mai trece si vre-un tir pe langa tine mai e si ud pe jos te scoate de pe sosea... Nu stiu ce sa zic... Incearca sa faci o proba, sa nu-ti para rau dupa bani apoi... Si vezi sa nu pierzi garantia la masina daca incepi sa tragi rulota...
Bafta.
Hmmm... cred ca o sa aplic sfatul cu proba... am si primit o invitatie din partea unui "coleg de site" din Tg. Jiu (vezi mai sus).
Desi... chiar daca masina e micuta, are greutatea proprie 1260 kg, greutatea ei maxima autorizata 1640, iar puterea motorului e totusi 75 C.P. Chiar si incarcata cu 4 persoane, cand am venit de la Matasari inainte de Craciun, cu porcul taiat in spate si vre-o 60 l. de vin, plus muraturi, etc.... avea putere sa urce pantele cu a IV-a... Nu am simtit deloc ca "trage mai greu".. Neincarcata parca pluteste...
In alta ordine de idei, rulotele pe care le-am gasit eu pe site-ul din Olanda, care au masa maxima autorizata (incarcata -Maximaal gewicht) 900 kg, masa proprie (Leeg-gewicht) e undeva intre 650 si 700 kg. Asa ca eu ma gandeam ca sarcina asta o trage masina cea mai mare parte a drumului, incarcarea cu apa, gaz si aprovizionarea urmand sa se faca la ultima "halta" inainte de campare. Adica pe maxim 50 de km... Gresesc?
Si apoi nu prea inteleg care e politica Ford cu privire la tractari... Renault Clio e mai micut ca Ford Fusion, are cam aceeasi masa proprie (20 kg diferenta), iar greutatea maxima autorizata a fi tractata la remorci (sau rulote) cu dispozitiv de franare este de 1200 kg. Acelasi lucru si pentru Citroen C3, tot 1200 kg. Ce ma debusoleaza rau de tot... de ce la noul model de Ford Fusion, care e aceeasi masina ca modelul vechi de fapt, doar ca a suferit un face-lift (bare spoilarite mai musculos si alta plansa de bord), au redus masa maxima remorcabila la 750 kg. Ceva imi scapa...