bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
parpaneata scrie:O simpla "avarie"....nu stiu daca il influenteaza. Daca vrei sa schimbi doua vorbe cu amicul salutat.....ramai pe avarii si opresti. "Avaria" era pentru a sti de apartenenta la club,pentru ca altfel....tot cu flashuri ne salutam.
Cu partea de ramas pe avarie si stat de vorba sunt perfect deacord si daca intalnirea e in zona pitoreasca pe la munte putem sa ne salutam pana dimineata cu bere :lol:
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE
Masina: Ford Fiesta - B 01 LKY;
Rulota: Roller Palace 350 - B 91 LKY;
Sigla clubului pe spatele rulotei, in dreapta sus; stegulet la geamul stanga spate al masinii.
Salutam tot ce intalnim in cale: rulote sau autorulote, indiferent de nationalitate :).
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Tragator B 10 SLL Logan Albastru
Rulota B 05 ZHB Caravaleir Gri
Vreau si eu o emblema cu , Clubrv de unde pot sa achizitionez una ?? Am vazut ca se zicea ceva de statie pe canalul 22 acolo stau toti soferii de tir hai sa schimbam canlul pe 20 sau 28 este liber
Cel mai frumos Logan rosu B-76-DMR si cea mai super rulota B-06-DMR.Astept sa ne vedem cu bine pe marile autostrazi ale patriei.Drum bun la toata lumea si fara evenimente. :oops:
Pentru oricare dintre noi este prea mult sa tinem minte numerele de inmatriculare de la masina si/sau de la rulota celor care le-au postat aici .
In primul rand ar fi suficient un "blitz" cu farurile , sau doua "clipiri" cu avariile.
Cel mai frumos , elegant si de bun simt ar fi ca la prima parcare sau loc de popas sa oprim , sa ne salutam si sa schimbam 2 vorbe. Oricum nu suntem pe fuga si am avea timp de o scurta sueta.