Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei electrice.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Eu a trebuit sa schimb de la 7 pini la 13, pentru ca asa avenit masina echipata, daca eu am reusit care sunt "tamaie", sigur veti reusi si voi. E drept ca eram asistat de un electronist de la mine de la servici, asta sa nu ma curentez dreq pe acolo, sau sa nu scap surubelnita-n deste. :oops:
P.S. eu nu prea am voie sa fac munci din astea ca am fost bolnav cand eram mic :P
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
doar stecherul fara prelungitorul din poza, o mare parte din pret revine transportului!!!...este nou sigilat
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Astazi mi-a venit la posta un pachetel din Anglia - am cumparat de pe ebay.uk - ce contine stecher 2-pin 12v plug, adaptor incarcator mama bricheta 12v - stecher 12v, poloboc dublu pentru protap si doua adaptoare tip furca pentru betele de cort D22. M-a costat aproape18 GBP cu tot cu transport. Stecherul a fost 6 lire. Produsele din Anglia sunt destul de scumpe, am gasit in rulota un bidon de 10 litri cel mai simplu si mai normal model, fara robinet, cu pretul pe el, a costat 23 de lire. Comanda si plata a fost facuta vineri.