Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Indiferent cum va fi vremea, va fi foarte frumoasa iesirea la iarba verde si vor ramane amintiri placute pentru mult timp, pentru ca oamenii care vor veni sunt minunati!
Buna ziua.As dori sa fac si eu o cerere cu dop pentru a obtine aprobarea de stationare a 2 echipaje in zona dumneavoastra.Catre cine ar trebuii sa ma adresez si dopul cat de mare ar trebuii sa fie?Cu multumiri anticipate.
"cererea" este aprobata..va asteptam cu placere...
sa ne vedem sanatosi acolo..eu voi veni Vineri dimineata...sunt unele echipaje(Getuli..Emanuel Rotaru)..care pleaca in seara asta...
pentru detalii..tinem legatura..
Victor Sava scrie:Buna ziua.As dori sa fac si eu o cerere cu dop pentru a obtine aprobarea de stationare a 2 echipaje in zona dumneavoastra.Catre cine ar trebuii sa ma adresez si dopul cat de mare ar trebuii sa fie?Cu multumiri anticipate.
Salutare! sunteti bine veniti, aprobari poate de la sotii sa desfacem cat mai multe dopuri.... 8)
multumiri pentru aprobare de abia astept sa ne cunoastem noi o sa ajungem maine dimineata,daca avem o problema cu gasirea destinatiei o sa va deranjam cu un telefon.