Concediu Ungaria-Austria-mai departe inca neplanificat,iulie

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Concediu Ungaria-Austria-mai departe inca neplanificat,iulie

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

asta e cea mai mica problema, spune ceva de traseu si obiective turistice, aici trebuie sa ne concentram.
Am spus ca am primit un dvd cu f multe campinguri, de la un domn f amabil si in afara de asta am niste harti turistice, care sunt foarte detaliate si sunt amplasate si campinguri.
Hartile sunt 2008, am comandat pe net
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Ramona Danciu
Membru forum
16

Mesaj de Ramona Danciu »

La traseu (obiective turistice) trebuie sa ma documentez inca. Cind mergeti la Mustang , daca nu pot veni cu rulota, o sa vin macar o zi fara rulota sa ne intilnim.
Ramona Danciu, Honda CRV + KNAUS AZUR
Dimitriu Adrian
Membru forum
16

Mesaj de Dimitriu Adrian »

si eu cred ca ma incadrez:)))si imi planificam ceva anul asta ,mai mult in Austria dar sa vedem, Elvetia suna tentant dar cand am fost acolo ultima data ...era cel mai scump in schimb merita iar in Ungaria nu prea m-a impresionat Balatonul dar cine stie, in schimb zona Zell am see, in Austria si chiar de la Innsbruck e superba inclusiv Salzburg-ul oras car l-am si vizitat in schimb nu pot da detalii ajutatoarea atunci in 2006 cind am fost eu cu motocicleta inca visam la rulota si am mers numa pe autostrada asa ca s-au mai schimbat multe sunt sigur..
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+... 0745384804 galati
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Daca vrei sa mergi nu e problema, dupa cum s-a spus mai inainte fiecare merge cat poate si pana unde vrea. Pentru asta am lasat Ungaria la sfarsit, pt ca si noi am fost de foarte multe ori acolo si ne gandeam ca sa ne oprim pt cateva zile daca ne mai raman :D
Putem face un traseu comun pt o bucata din drum iar cine vrea sa se intoarca sau sa mearga pe alt traseu nu e nici o suparare, chiar asa a sunat si propunerea initiala

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Salut, uitati si propunerea mea. viewtopic.php?f=4&t=2391
Noi am facut deja rezervarile. Daca va face cu ochiul... ne-am bucura sa fim macar 2 familii...
Opel Movano 2003
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Pe mine nu ma intereseaza Italia anul asta :D

Cristian Marcu
Membru forum
16

Mesaj de Cristian Marcu »

Eu nu am planificat anul acesta traseul in Elvetia sau Italia cu toate ca locatia de la malul marii din Italia a lui Mircea Ionescu este super.

Pana acum noi ne-am hotarat:
:arrow: prima noapte o sa o pterecem inainte sa trecem granita la Arad Camping Route Roemenie.
:arrow: doua nopti in Ungaria, inca nu m-am decis asupra locatiei
:arrow: o saptamana in Austria, unde locatia aleasa de Mircea Ionescu este cam ce caut si eu. Inca nu stiu daca o sa am loc acolo sau nu, dar atata timp cat baietii mei au unde sa se balaceasca sau sa tulburam apa cu undita sunt sigur ca o sa fie super. O sa ne luam si bicicletele si ceea ce cautam este relaxare natura si liniste. O sa incercam sa facem in fiecare zi altceva fara sa ne stresam prea mult, daca avem chef e ok daca nu o lasam pe a doua zi. V-or fi zile de shopping, hiking, cycling, inot, pescuit etc.Daca ne plictisim de locatie ne mutam la max 150-200 km mai departe doar sa schimbabm peisajul.
:arrow: intoarcerea prin Viena,o noapte sau doua max unde voi face rezervarea din timp la Opera din Viena pentru un concert vienez.
:arrow: spre tara in acelasi ritm dar cu itinerarul si locatia din Ungaria schimbat. Ultima noapte v-a fi tot in Arad la Camping Route Roemenie.

Cam asta este planul meu primar, daca se potriveste cu al cuiva care este interesat de subiectul forumului sunt mai mult decat bucuros sa impart toata calatoria sau bucati din ea, daca sunt alte planuri sunt dispus sa le accept in masura in care nu trebuie sa stau prea mult la volan.
"Life isn't about how to survive the storm, but how to dance in the rain."

In Brasov/Ghimbav: Cristi+Cica=Tudor&David cu Audi A4 + Hobby Excellent DeLuxe
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mai vorbim ca se pare ca traseul pana la campingul de langa Innsbruck poate fi comun, nu?

Cristian Marcu
Membru forum
16

Corect.
In prezent traseul pana in Austria - Innsbruck pare a fi la fel, daca v-a ramane asa si mai tarziu ne vom alatura grupului.

Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Cel mai bine ar fi daca am reusi sa avem o intalnire undeva intr-un camping sau off camping si sa venim cu harti si sa ne asezam pe burta sa vedem ce si cum.
Am vazut locatia din Italia si e super, noi am fost acum 3 ani la Cavallino langa cam la 15 km de Vanetia inspre Jesollo si zona este superba, cine stie poate mergem, ca nevasta cand a vazut pozele si-a adus aminte si parca o tenteaza.
Eu as vrea Elvetia, dar stiti si voi pentru linistea in rulota, ce nu face omul :D :twisted:

Cristian Marcu
Membru forum
16

Pai de cum se mai inmoaie vremea ne dam intalnire pe undeva prin Ardeal, eu zic ca nu are rost sa batem atata distanta pana in Ungaria [cel putin din punctul meu de vedere venind din BV] ca sa ne vedem intr-un weekend. Cu cat locatia este mai aproape cu atat avem timp mai mult sa discutam si sa socializam, copii au timp sa-si faca prieteni iar sotiile sa schimbe retete :D .
Pana atunci fiecare vorbeste in familie si-si cantareste optiunile in functie de ce idei sau propuneri mai apar pe forum.
Cand ne vedem cu hartile in mana la primavara, fiecare v-a sti in principiu ce-si doreste si cat de departe sau unde vrea sa calatoreasca, in functie de discutiile care se vur purta cu argumentele si contraargumentele aduse vom modifica sau nu planul initial al fiecaruia.
Eu personal cam asa o vad.
Daca copii se intergreaza si i-si fac prieteni la intalnirea de la primavara, iar daca sotia este de acord, suntem in principiu dispusi sa ridicam baremul kilometrilor de parcurs in concediu si implicit sa modificam locatia principala.
Deci practic pana nu ne cunoastem si discutam live toate optiunile eu nu iau nici o decizie finala si sunt deschis propunerilor.

Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Ok!, pai ar fi ceva locatii aproape de noi si de colegii di Tg. Mures: la Ozunca Bai, Camping Mustang- Campul Cetatii si chiar ib zona Brasovului sau Bran si cine stiue unde, eu sunt de aceasi parere sa ne vedem cu bine!

Încuiat