Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
si noi venim cu sau fara clubrv, pt ca nu am inteles ca e organizata de clubrv, ci prin bunavointa prietenilor nostri din zona, asa ca dane si ramona nu trebuie sa dati socoteala la clubrv.
ramona esti o mare inflacarata cand e vb de patriotism :D, bravo
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Presupunand ca am veni si noi din Timisoara pe ruta Lugoj-Deva-Orastie-Alba Iulia... intrebarea este mai departe ce ruta ar trebui urmata?
Multumesc anticipat.
Microsoft autoroute imi zice ca pe Alba-Tg Mures-Reghin e mai scurt cu peste 100km. Nu pot in schimb sa ma bazez pe autoroute pentru ca foarte frecvent ma trimite pe drumuri inexistente. O sa vad ce zice navi din masina si o harta normala.
Si de la Reghin pe unde te ghideaza Autoroute :?: :?: :?: Singura cale care imi vine in minte este pe la Toplita, Cheile Bicazului... dar oare se poate merge cu rulota pe acolo? DIn cate stiu, drumul pe la Cheile Bicazului nu este bun pentru rulote; poate stie cineva care a trecut de curand pe acolo sa spuna mai multe...
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
@Tavi
de la Sebes ruta cea mai convenabila este Sibiu- Medias - Sighisoara - Balauseri- Gheorgheni - Cheile Bicazului - Piatra Neamt- Targu Neamt
Eu am trecut cu trailer si cu masina pe trailer.
Multumesc mult de informatii. Sper sa venim si noi, o sa vedem. Pe ruta mentionata de Dan sunt 580km. Tinand cont ca noi putem face pauza la Orastie, e realizabil. Ramane sa conving familia daca se stabileste locatia asta. Multumesc inca o data.
Marea adunare a rulotistilor din Romania ,organizata cu ocazia zilei noastre nationale, este realizata sub sigla CLUBRV-RO.
La Murighiol am lansat rugamintea catre d-l Radu Andron si d-l Gh. Gheorhita-Vornicu de a gasi in zona Moldovei o locatie pentru rulotisti.
Prin amabilitatea prietenilor nostri ni s-a oferit statiunea Oglinzi de langa Tg. Neamt.
Programul ,pe zile , va fi anuntat din timp.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com