Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Nu am stat nici in acest weekend cu mainile in san, am mai marit numarul rulotelor pregatiti pentru intilnirea cu "baloanele calde". Vreme perfecta, ziua soare si cald , noaptea 5 grade cu o mica ploaie de 20 minute sambata dimineata devreme.
Fişiere ataşate
Made by Ildike.
2008_09130023.JPG (59.61 KiB) Vizualizat de 2989 ori
Lori a facut pozele! l-am rugat sa-mi trimita ceva poze sa pun repede pe forum ca doar asa ne place, sa vedem cat mai repede pe unde umbla baietii :) nu?
@parpa Eu doar am finalizat cea ce au inceput altii, adica dupa ce omul a fript vreo ora, m-am bagat si eu in seama si am mai intors ceva gratare :)
Pentru cei care nu vor sa-si care berea,mancarea,etc de acasa am aflat,prin amabilitatea lui Ionita si Florian ca este Penny-Market in Sovata. De acolo pana la Mustang sunr 13 Km.
Nu e Penny Market in Sovata, din cate stiu eu. Intr-adevar este o "alimentara" mai dotata cu de toate. Se numeste ELICSON si se afla in intrarea in Sovata de catre Campul Cetatii, in stanga langa Pompieri.
@boti
Tg. Mures
FORD GALAXY 1,9 TDI + BEYERLAND 380-B
Tel: 0745984746
@protektor , din pacate asa este , sarmalele vor fi in acest weekend nu in urmatorul cand ne intalnim pentru baloane.
citat din chat: Tue Sep 16, 2008 9:57 am
parpaneata: poate ne si urca aia putin
io zic sa o lasati incolo de branza si pastrama si sa veniti la baloane
De urcat sigur, in lift...asa se numeste metoda de a inalta balonul la vreo 50 m legat cu franghie de sol, in rest zbor cu balonul in functie de vreme si buget.