Mireasa sufletului meu...

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Felicitari ptr. englezoaica este superba ,dar sa ai grija cum cobori ca are usa pe stanga . Sa ai grija cu Loganul ca omori ambreiajul la munte 8)
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Ieri dupa amiaza i-am intalnit cu englezoaica pe drumul Cheia-Sacele si erau foarte sprinteni.
Se pare ca au plecat in concediu. Sa le uram DRUM BUN !
Orice problema are o rezolvare practica
Radu Andron
Membru forum
17

Mesaj de Radu Andron »

Referitor la aceasta Superba Mireasa a Ta , vreau sa-mi spui si mie ,daca vrei, cit a costat aceasta "Bijuterie" in Anglia ,pt .ca ma intereseaza si pe mine.Sotia mea VREA SA DEA DIVORT DE MINE SI RULOTA NOASTRA !!!!!!Te rog trimite-mi un mesaj pe PM cu pretul oficial al rulotei!Multumesc Anticipat!!Cu respect Radu Andron!
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Gabi Tudor
Membru forum
18

Mesaj de Gabi Tudor »

radu>Omul nu vrea sa spuna pretul.De ce atata secretomanie,habar n-am!
@1024
passat & beyerland
tudorgabi@yahoo.com
0730060020
Paul Petrescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Paul Petrescu »

Felicitari pentru noua achizitie, frumoasa si bine dotata...
Am o intrebare... o ti parcata in zona Dristor? pentru ca am vazut una identica in aceasta zona.
VW B7 + LMC 390
0740131141
Respect
tarzan

Mesaj de tarzan »

Salutari tuturor! Aseara târziu am ajuns acasa dupa 10 zile, dintre care primele 3 le-am petrecut cu Costin Tabra la Cheia, prin amabilitatea domnului Niculescu si în curtea acestuia, urmând ca celelalte 7 zile sa le petrecem singurei la Mustang Camping unde am trait niste calduri crunte. Da, au fost saptamâna asta incluse în pachetul promotional. Cât despre pachetul standard, numai de bine. Cine a fost acolo, stie ca vorbesc serios. Mustang Camping înseamna liniste, curatenie, decenta, localnici civilizati, turisti civilizati, lapte proaspat de vacuta dimineata, cas proaspat, pastrav la prânz si pentru amatori - palinca seara. :wink: ...si iarasi liniste si curatenie. Este un loc în care se îmbina standardele europene cu rusticul românesc. Cât despre preturi, va las sa judecati si singuri: 7 nopti = 210 lei (adica 1 zi = gratis).
Cu alte cuvinte, am gasit, în sfârsit, un loc în tara asta în care oamenii locului ma fac sa uit ca traiesc în România.

Am trimis si P.M.-urile... :D ...adica, cu pretul halatului :lol:
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

...singurei la Mustang?, si nu s-a furat mireasa, nu s-a facut ciorba de potroace etc. trebuie sa vii neaparat sa vezi traditiile. Ai ocazia , profita!
tarzan

Mesaj de tarzan »

Am o intrebare... o ti parcata in zona Dristor? pentru ca am vazut una identica in aceasta zona.
Nu, e sigur o confuzie. O tin undeva în centru, lânga parcul Gradina Icoanei. Pot sa-ti spun, însa, ca nu sunt deloc multumit de locul ales, dar deocamdata nu am încotro. Sper sa gasesc o curte pe-aici, pe lânga mine, sa platesc dar sa o am înauntru. Mi-e groaza sa ma gândesc ca va ramâne în strada peste iarna. Cu atâtia aurolaci, daca da vreun ger într-o noapte, am cam festelit-o. :(
Felicitari ptr. englezoaica este superba ,dar sa ai grija cum cobori ca are usa pe stanga . Sa ai grija cu Loganul ca omori ambreiajul la munte
Stai linistit cristybucatarule, ca voi avea grija ca atunci când umblu prin rulota la drum, sa opresc doar pe strazile cu sens unic si doar pe partea stânga, asa cum permite legea. :wink:

Acum, ca am vazut cum o trage Loganul la munte, o vom plimba un pic si pe la mare. Joi, dupa prânz plecam la Vama Veche, unde vom sta pâna la sfârsitul lui august. Pe plaja direct. :D Daca mai vrea cineva sa mearga în directia aceea, am fi foarte bucurosi sa mergem împreuna.[/quote]
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

Bravooo....tot englezoaicele sant cele mai tari la capitolul dotari , nu?...s-o stapiniti sanatosi si....PANTA LINA.... :D astept mp-ul :wink: ce an este?
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
tarzan

Mesaj de tarzan »

Salut, Marcel! P.M. trimis. ÃŽn acte scrie decembrie 1997.

M-am întâlnit acum câteva zile cu Lori si mi-a zis ca mi-a sarit o pastila de teflon de la SSK, iar cealalta e cam tocita si trebuie sa le schimb. Are cineva idee unde se poate face asta?

O alta problema este faptul ca, dupa cum se vede din poza, buteliile au un sistem de umplere ciudat, fara filet si un regulator care intra prin presare. Are cineva idee cum se umplu? Multumesc.
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

asa am avut si eu la prima rulota,ea fiind tot de sorginte engleza. personal nu am gasit sa o pot umple ,asa ca am schimbat ceasul si butelia.cred ca te asteapta si pe tine asa ceva.oricum ,daca gasesti sa o incarci va fi eventual un loc unic, ceea ce e destul de incomod.
felicitari pentru achizitie si neaparat tre sa schimbi masinuta.e prea mic motorul,o chinui pe ea si te enervezi si tu. e doar o parere :)
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
Scrie răspuns