Am o intrebare... o ti parcata in zona Dristor? pentru ca am vazut una identica in aceasta zona.
Nu, e sigur o confuzie. O tin undeva în centru, lânga parcul Gradina Icoanei. Pot sa-ti spun, însa, ca nu sunt deloc multumit de locul ales, dar deocamdata nu am încotro. Sper sa gasesc o curte pe-aici, pe lânga mine, sa platesc dar sa o am înauntru. Mi-e groaza sa ma gândesc ca va ramâne în strada peste iarna. Cu atâtia aurolaci, daca da vreun ger într-o noapte, am cam festelit-o. :(
Felicitari ptr. englezoaica este superba ,dar sa ai grija cum cobori ca are usa pe stanga . Sa ai grija cu Loganul ca omori ambreiajul la munte
Stai linistit cristybucatarule, ca voi avea grija ca atunci când umblu prin rulota la drum, sa opresc doar pe strazile cu sens unic si doar pe partea stânga, asa cum permite legea.
Acum, ca am vazut cum o trage Loganul la munte, o vom plimba un pic si pe la mare. Joi, dupa prânz plecam la Vama Veche, unde vom sta pâna la sfârsitul lui august. Pe plaja direct. :D Daca mai vrea cineva sa mearga în directia aceea, am fi foarte bucurosi sa mergem împreuna.[/quote]