Ne-am intors acasa dupa o luna si jumatate petrecuta la Vama Veche.
Locatie super,curent de la generator,apa de la 4km din statiunea 2 Mai.....deci costuri campare 0. :) Granicerii erau la 300m de noi ,jandarmii i-si faceau plimbarea de 4-5 ori pe zi in zona,nu am deranjat pe nimeni si nici nu am avut probleme, drept pentru care ,am avut benerul asociatiei pe rulota.Zona este super,nimic nu poate fi mai frumos decat sa stai pe malul marii,seara sa asculti bataia valurilor si sa ai si siguranta.Rulote in zona, multe,oameni care nu stiau ca exista o asociatie a rulotistilor si chiar au fost incantati de idee.Cu familia Mitrofan din Bacau am pertecut 14 zile superbe.Oameni deosebiti.Ne-am bucurat foarte tare cand in weekend ,scurt, dar super, au venit Calin cu Amalia si Simona cu Dani din Bucuresti, la fel de minunati.Cristi Bucatarul cu Zenaida si Florin(primarul)cu sotia ,au fost super,oricum ei sunt acolo de-ai casei.Am inteles ca primarul din com. Limanu, o sa le puna pe rulota Strada Principala cu numar :lol: .Sebi cu Ana din Brasov dupa ce au stat si ei in Vama in concediu,ne-au vizitat vreo 3 weekend-uri. Apropos cum stam cu "invidia "

Evenimente gramada,spectacolul Folk You, concertul Rock Stufstock,Calatis 2008 la Mangalia si nu in ultimul rand 15 August ,ziua Marinei la Mangalia.A fost o luna si jumatate de vis.Acum o saptamana am avut ocazia sa-l cunoastem pe Tarzan(Sorin si Valentina),care stiau ca suntem in Vama si au venit pe la noi sa ne cunoasca.Sunt oameni minunati.Pacat ca ce este frumos, se termina repede,dar exista vara viitoare.
@Lucian pozele sunt superbe ca si cele postate de Cristi Bucatarul,dar cu filmuletul ai fost tare.Sincer am fost impresionati.Continuarea sa intelegem ca va fi la anul?
Va multumim pentru ca ne-am simtit bine alaturi de voi de toti,si bine inteles de oamenii noi pe care i-am cunoscut si s-au inscris in asociatie.
O sa pun 3 poze de inceput de vacanta,si dupa ce ne v-om reobisnui cu aerul de munte ,sunt datoare cu mai multe.Si filmulete bineinteles.
Liliana & Costi Bv