parpaneata scrie:Sunt convins 100% ca bati campii! Are rost sa argumentez ca sunt dintre noi membrii care fac naveta acolo? Si n-au auzit nimic!!! De la sateni,de la politisti,de la....altii!!! Nu mai speria lumea aiurea! Oare presa Constanteana ar fi "ratat" un subiect ca asta??? Nu cred! Scrii aiureli! Maine voi veni cu info de la Primaria Tulcea si ARBBD!
e treaba ta ce crezi, iti raspund doar pentru ca ai depasit regulile unei discutii civilizate:
-si eu fac naveta acolo, cam de 2 ori pe saptamana, si nu de ieri, ci de ani buni
-chiar crezi ca hotii sunt atat de prosti incat sa dea raportul satenilor?
-intreaba-i orice pe sateni, toti ridica din umeri si pretind ca le e strain orice subiect, mai ales negativ; ei sunt primii interesati sa nu se afle nimic rau, turistii sezonieri le mai ridica si lor nivelul de trai, cel putin asa spera
-politia are vreun interes sa divulge ceva, ca sa fie acuzati ca nu sunt vigilenti?
-ai vazut vreo stire de genul asta publicata undeva? ca doar nu e vreun razboi! se petrec furturi din case, masini, batai cu sabii permanent, cate sunt scrise in presa? intreaba pe strazile constantei, galatiului, brailei si citeste si presa locala. De unde consideri asta un subiect atat de important?
-eu personal nu am citit in presa decat cateva, foarte putine articole despre radioactivitatea zonei, unul recent, e adevarat, desi stie toata lumea lucrul asta.
-desigur ca e bine sa te interesezi la ARBDD si Primaria Tulcea, asta este si motivul pentru care am atras atentia.
In alta ordine de idei, crezi ca am vreo placere sa sperii pe cineva?
Astept sa ne intalnim pe viu, sa discutam un pic despre "...bati campii"