Propunere litoral 2008

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Cineva din club a fost la Vadu de vineri pana duminica si....nimic!!! Si era plin!!!! Am impresia ca.....vrei sa ne gonesti si nu stii cum sa o faci! :lol:
dan mircea
Membru forum
16

Mesaj de dan mircea »

Ma bucur, e printre cei care au stat linistiti, si eu cunosc pe cineva care chiar se bucura ca...nimic.
M-ati intrebat, v-am raspuns, nu am facut altceva decat sa relatez ceea ce tot aflu de vreo 2 ani, aici se afla destul de multe, nici eu nu dau crezare decat atunci cand acelasi lucru vine din mai multe surse sau surse sigure.
Dupa mine nimic nu justifica sa mai merg acolo.
Este probabil ultima interventie, vad ca subtil sunt suspectat ca-mi imaginez lucruri, desi motivul a fost ca avand si eu copil mic, m-a mobilizat intrebarea cuiva de aici care are copii despre cum e locul si mi s-ar fi parut lipsit de fair-play ca stiind cam despre ce e vorba sa tac si implicit sa se inteleaga "hihihi, duceti-va acolo, iradiati-va ca tot nu veti sti de unde, lasati-va amendati, pradati, papati de tantari, si, pentru ce???"
Ca raspuns, desi tot ce am povestit e 100% real, ca doar nu am visat eu razii si plangeri depuse la politie, sunt luat la misto!
D-voastra ati mai continua in locul meu discutia??!
Tavi Dragotoiu
Membru forum
16
Oras: Timisoara
Data nasterii: 02 Apr 1975

Mesaj de Tavi Dragotoiu »

Dan Mircea,
Multumesc mult pentru informatiile date, eu sunt cel cu copii care a cerut informatii despre locatie. Era de ajuns mult mai putin din cate ai relatat ca sa nu fiu curios de locul respectiv, pentru ca eu cred ca cine merge in concediu merge sa stea linistit si sa se relaxeze, mai ales daca ai copii. Eu am fost anul trecut 12 zile in Camping S si a fost super, nu as mai fi plecat. Fiecare intelege ce vrea din "aventura" mersului cu rulota, dar eu nu pot sa-mi permit sa risc absolut nimic. Ai perfecta dreptate. Multumesc inca o data pentru informatiile foarte utile, si sper sa ne vedem cat de curand undeva la mare intr-un loc "cum se cade".
Tavi
RO +40745007103
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Sunt convins 100% ca bati campii! Are rost sa argumentez ca sunt dintre noi membrii care fac naveta acolo? Si n-au auzit nimic!!! De la sateni,de la politisti,de la....altii!!! Nu mai speria lumea aiurea! Oare presa Constanteana ar fi "ratat" un subiect ca asta??? Nu cred! Scrii aiureli! Maine voi veni cu info de la Primaria Tulcea si ARBBD!
dan mircea
Membru forum
16

Mesaj de dan mircea »

parpaneata scrie:Sunt convins 100% ca bati campii! Are rost sa argumentez ca sunt dintre noi membrii care fac naveta acolo? Si n-au auzit nimic!!! De la sateni,de la politisti,de la....altii!!! Nu mai speria lumea aiurea! Oare presa Constanteana ar fi "ratat" un subiect ca asta??? Nu cred! Scrii aiureli! Maine voi veni cu info de la Primaria Tulcea si ARBBD!
e treaba ta ce crezi, iti raspund doar pentru ca ai depasit regulile unei discutii civilizate:
-si eu fac naveta acolo, cam de 2 ori pe saptamana, si nu de ieri, ci de ani buni
-chiar crezi ca hotii sunt atat de prosti incat sa dea raportul satenilor?
-intreaba-i orice pe sateni, toti ridica din umeri si pretind ca le e strain orice subiect, mai ales negativ; ei sunt primii interesati sa nu se afle nimic rau, turistii sezonieri le mai ridica si lor nivelul de trai, cel putin asa spera
-politia are vreun interes sa divulge ceva, ca sa fie acuzati ca nu sunt vigilenti?
-ai vazut vreo stire de genul asta publicata undeva? ca doar nu e vreun razboi! se petrec furturi din case, masini, batai cu sabii permanent, cate sunt scrise in presa? intreaba pe strazile constantei, galatiului, brailei si citeste si presa locala. De unde consideri asta un subiect atat de important?
-eu personal nu am citit in presa decat cateva, foarte putine articole despre radioactivitatea zonei, unul recent, e adevarat, desi stie toata lumea lucrul asta.
-desigur ca e bine sa te interesezi la ARBDD si Primaria Tulcea, asta este si motivul pentru care am atras atentia.

In alta ordine de idei, crezi ca am vreo placere sa sperii pe cineva?

Astept sa ne intalnim pe viu, sa discutam un pic despre "...bati campii"
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Informatiile "panicare" nu fac nimanui bine! De-odata ce ne scrii de radoactivitati locale,hoti cu masini si mari cat "Casa Scanteii",tantarii din Vadu care sunt mai ai dracului decat cei din Corbu :lol: ,nu ma leg de zona interzisa,Vadu,in care ai dreptate ca s-ar putea sa avem probleme dar......restul? Dupe ce ai scris mai sus,clar nu trebuie sa calci pe acolo!!! Corect? Si atunci de ce te mai duci acolo? Ptr ca sunt hoti,tantari,radioactivitati de la metale grele?
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Parpa , fii un pic mai bland cu omu' ! Poate chiar are intentii bune!
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Problema este ca toata seara am vorbit la telefon cu persoane care au tot fost! Si nu de ieri de azi! Si....pana ieri au fost acolo! Si au trecut pe langa o groaza de corturi asezate acolo! Informatia mi-a parut panicara! Sunt multi care nu scriu dar au fost!
dan mircea
Membru forum
16

Mesaj de dan mircea »

parpaneata scrie:Problema este ca toata seara am vorbit la telefon cu persoane care au tot fost! Si nu de ieri de azi! Si....pana ieri au fost acolo! Si au trecut pe langa o groaza de corturi asezate acolo! Informatia mi-a parut panicara! Sunt multi care nu scriu dar au fost!
nu ar fi trebuit sa-ti mai raspund, dar din respect pentru o discutie care trebuie incheiata, o fac:
-eu trec doar prin zona, asta e natura serviciului, nu imi petrec week-end-urile nici in Corbu, nici in Vadu
-DA, tantari sunt mult mai putini in Corbu, stie oricine ca daca se doreste, e relativ usor sa-i mai raresti intr-o zona limitata
-si eu am vorbit in seara asta din nou cu persoana vecina de loc de campare cu cei din rulota de Mures jefuiti (printre altii), nu ca n-as fi crezut, dar pentru amanunte, desi frate-miu a fost si el sambata si duminica la pescuit la a 2-a cazemata si nu stia nimic, duminica am mers si eu sa-i duc o roata de rezerva.
-desigur ca majoritatea nu are ce povesti, ar fi chiar culmea ca jaful si alte lucruri de care vorbim aici sa fie starea naturala!
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

:lol: :lol: :lol: Costi , da bine zici ! :lol: :lol: :lol: Parpa pune multa pasiune in ce face...
0745634366
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Costi BV,cu tot respectul .....mai citeste! :lol: Poate te dumiresti!
@dan mircea,am luat informatia ca ceva general! In sensul de avertizare generala asupra zonei,ca fiind periculoasa sau foarte periculoasa. Din informatiile primite de la colegi rezulta exact contrariul! Zona linistita,fara manelisti,fara fum de gratare la greu,cu pescari(printre care ma numar si eu) doritori de discutii noi la o bere,cu plaja pustie si alte lucruri placute. Eu am fost pradat de hoti la Baile Herculane! Stie multa lume. Si? Asta inseamna ca regiunea sau locatia e plina de hoti si derbedei? Nu e! Si e la fel de frumoasa ca si la Corbu sau Vadu! Din motivele,un pic generalizate de tine,cred eu,multi rulotisti au renuntat sau vor renunta la petrecerea timpului liber acolo! Asta e parerea mea! Fara nici-o suparare! Chiar as dori sa ne intalnim la un pescuit marin! :D
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Parpa , maine plec in turul Europei.O sa beau in cinstea ta o bere poloneza , ceha , nemteasca , olandeza , belgiana , franceza , spaniola , elvetiana , austriaca si poate bem una romaneasca impreuna la intoarcere :lol: :lol: :lol:
0745634366
Încuiat