COMANA 18-20 Aprilie 2008

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

Mama ce tare, din poze imi dau seama ca ati retrait zile minunate din copilarie.
Super tare, felicitari. loc superb, mirific.

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Locatia foarte buna,vremea excelenta,participantii magnifici,...rezistenta, a cam lasat de dorit...
La multi ani ! Florin si Bebe !!!!!!

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Amalia & Calin
0722.240.240.
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Amalia & Calin
0722.240.240.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

minunat ! foarte minunat ....
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

tot i-mi belesc ochii,dar nu am gasit nici unde invitatia la aceasta excursie,nu-mi spune cineva unde gasesc pe forum ?
Florin Dumitrescu
Membru fondator
18

Mesaj de Florin Dumitrescu »

Iesirea a fost prilejuita de o petrecere privata. Locatia, asa cum am mai spus, a fost un camping in curs de amenajare, situat intr-un complex turistic cu circuit inchis ( deocamdata ). In unanimitate, cei prezenti au constatat ca locul este potrivit pentru rulotism si am hotarat sa impartasim aceasta experienta ( ptr ca a fost ca un test ) tuturor rulotistilor.
Repet: Accesul in aceasta locatie este, deocamdata, restrictionat. Pentru cei care vor dori pe viitor sa vina in acest loc, vor trebui sa ia legatura cu mine pentru a vorbi cu proprietarul.

Va fi, cu siguranta, un tarif adecvat facilitatilor existente(curent la fiecare rulota, apa rece, loc deversare WC) si viitoare ( grupuri sanitare echipate cu lavoar, WC, dusuri cu apa calda)
Alte facilitati oferite: loc de joaca ptr copii, teren de tenis, masa de ping-pong, plimbari cu barca, plimbari cu bicicleta, loc de gratar amenajat, lada frigorifica ptr depozitare alimente, iluminat general al aleilor din incinta.

PS: Multumim tuturor ptr urari si aprecieri.
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV

Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

stii ce nu inteleg,dupa ce criterii se selecteaza paricipantii la o iesire,citi se pot intreba,oare me mine de ce nu m-au chemat? ok,e petrecere privata,dar atunci ce cauta pozele si restul aici,un loc comun si al tuturor.dar este clar ca este vorba de unii,si este vorba de altii,daca nu asa ar fi s-ar fi anuntat cum si celelalte iesiri,cine vrea si poate mearga.probabil a fost o gresala a organizatorului,probabil a fost o exceptie... loc minunat ... pina cind nu se da drumul la toti..
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

In acest caz, cu scuzele de rigoare, subiectul ar trebui mutat la "un fel de reclame" ca sa inteleaga toata lumea....
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Nu prea inteleg care e problema? Chiar credeti ca fiecare iesire e pusa pe forum? Faceti iarasi din tantar armasar? Incepeti sa faceti comentarii de acest fel si iarasi nu se vor mai pune poze cu iesiri!!!
De Sfintele Paste o sa fie la fel! Pleaca lumea la mare la Corbu....scrie pe undeva? Nu. Se va pleca la munte.....scrie pe undeva? Nu.La pescuit pe undeva. E vre-o problema in asta?
Haideti sa ramanem la impartasirea lucrurilor placute si atat.
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Revin.
exista subiectul un fel de reclame.....
este acoperitor pentru toata lumea..
nici un fel de rea intentie..
parerea mea......
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

nu vad ce va deranjeaza...fiecare este liber sa isi aleaga echipajele cu care iese in timpul liber...asta nu inseamna ca nu poate posta aici ca membru asociat sau ca cei cu pasiunea pescuitului care au iesit..bravo lor..unde le-a placut nu aveau voie sa posteze...nu este obligatoriu sa inviti pe toata lumea undeva unde vrei sa te simti bine pt ca multi nu vor fi poate pe aceeasi lungime de unda si ai cheltuit banii degeaba organizand un lucru pe care nu toti il gusta
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Va rog nu va mai certati ,Bebe are dreptate nu este posibil sa mergem toti in acelasi loc(eu de exemplu cind imi vine pe chelie ma urc in masina si plec dar nu am telefoanele voastre ca sa pot sa va anunt) :shock:
Încuiat