topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
La Tusnad la Camping Univers ai curent si conditiile sunt civilizate, nu mai stiu cum stau cu preturile dar acum doi ani cand am fost noi erau acceptabile.
Sa stii ca si la Sf. Ana in Iunie noi am folosit un generator de 650W pana la o ora rezonabila si nu am deranjat vecinii.
Samson
orice sfat este bun,dar eu tot nehotarat sunt!acum ma bate gandul,desi nu vroiam sa ma deplasez mai mult de 200 km,sa ajung undeva pe langa tg.mures,si anume la saulia.dupa ce am vazut site-ul,am dat telefon si am ramas mirat de preturi:rulota,4 persoane si un caine=12.5 lei pe zi/persoana.daca va uitati aici:http://www.aprovita.ro/turism/prezentare.htm comentariile mele sunt de prisos!
Cred ca zona e ok si pretul e bun, dar in Saulia nu sunt prea multe de vazut, comparat cu Tusnad. Zona Saulia de Campie e o zona deluroasa, cu niste sosele de categ. a 3-a in jur..... :( Eventual ce ar putea fi frumos si interesant prin aceea zona ar fi niste lacuri piscicole intr-o raza de 50 km (Faragau, Zau de Campie, Taga etc) :D
ai dreptate nomads,nu prea ai ce face in afara campingului,dar asta si urmaresc:liniste,odihna,un gratar,un pescuit,o baie,un sprit......fac si cinste daca vii pe acolo!
Exemplul lui gabi 1024 ar trebui urmat de noi toti.
In drumurile noastre putem culege informatii despre campinguri si le putem posta fara a astepta sa ceara cineva neaparat,ci pentru ca toti ceilalti sa se poata informa atunci cand isi planifica o excursie.
Bravo gabi 1024 !
Samson
Saturn: camping MHT - http://www.camping-mht.ro/
Anul trecut ne-am simtit bine, anul acesta foarte bine, iar anul viitor daca nu plecam 'afara' ne vom duce tot acolo.
Da, sunt casute, este loc ptr corturi si/sau rulote, loc de joaca ptr copii si o terasa unde se poate servi masa sau... sta degeaba, nu ofera mancare dar ceva de baut se gaseste la rece, oricum in statiune se manaca bine si la preturi absolut normale la orice terasa, restaurant sau autoservire.
Nu are umbra insa cu geamurile deschise la rulota a fost bine, inclusiv la somnul de dupa-amiaza.
D.p.m.d.v. merita incercat.