Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
N-am încercuit, e un capture screen de pe telefon.
Eu în continuare sper că situația se va ameliora.
Întrunirea începe în 13, cu prognoza momentană de 6 grade la prânz și probabilitate de ploaie. Nici zilele următoare nu se anunță mai grozave.
Rămân însă optimist, e încă prematură o concluzie. Pentru dvs e simplu, parcurgeți 50 km și ajungeți. Eu însă nu bat 1000 km dus întors dacă nu am certitudinea vremii frumoase.
Bună seara, mai este mai puțin de o săptămână până la întâlnirea din Vatra Dornei. Sincer, mă așteptam să apară niște reacții legate de faptul că zona de nord est se află sub avertizări de vreme rea, cu ninsori și șosele blocate de zăpadă. Să înțeleg că, indiferent de vreme, veți păstra nemodificat locul întrunirii? Din cele 15 familii participante, 8 sunt din zona Moldovei. Pentru aceștia, era foarte convenabilă locația. Pentru mine însă, așa cum am mai scris, perspectiva de a merge atât de departe, cât timp este iarnă în toată regula la Vatra Dornei, devine tot mai improbabila. Am să mă orientez către zona cu cea mai mică probabilitate de ploaie și cu temperaturile cele mai ridicate.
Credeam că nu sunt singurul care gândește așa și de aceea mă așteptam ca până acum să comenteze cineva, legat de mutarea întrunirii.
Buna seara. Probabil ca toți așteptăm o minune. Adică sa se schimbe vremea. Dar dacă vremea va fi cum este acum (ninsoare, viscol, frig), si eu ma voi reorienta către o locație mai din sud. Chiar dacă asta înseamnă să merg sute de kilometri. Nu îmi place sa merg și sa stau în rulota, ca afara ingheti de frig. Chiar dacă sunt la 50 de km de actuala locație, prefer sa merg mai mult, dar sa fie vreme buna.
Dar sa mai așteptăm, poate se întâmplă vreo minune și se schimba vremea. Duminica am un drum la Vatra Dornei. O sa merg și pana la locație sa vad cum e. O sa fac si niște poze, și dacă inițiatorul topicului e de acord, le voi posta aici.
Dupa cum arata vremea si in urma telefoanelor/mesajelor pe WhatsApp primite, mai mult ca sigur aceasta intalnire nu se va tine. Sambata am sa o sun pe doamna Marcoci.
Mai jos aveti si doua poze trimise de un coleg din Vatra Dornei.
Am vorbit cu doamna Marcoci si zapada are 30-40cm.Chiar daca se topeste pana de Paste locul va fi foarte ud si nu o sa putem intra cu rulotele sau o sa intram greu.
Acesta intalnire nu se va tine.
Sa ne vedem sanatosi si voiosi la urmatoarea intalnire!!!
Mai sunt 6 zile. Hai sa organizam in alta parte. Am inteles ca au fost 2 propuneri de locatii. Unde era cealalta locatie? Haideti sa organizam acolo. Sau in alta locatie ... oriunde! Doar nu o fi viscol in toata tara ... Si ma mananca rau cauciucurile de o iesire cu rulota. Anul asta nu am iesit deloc!
În Delta? Întotdeauna acolo e vremea cea mai frumoasă din țară. În Murighiol, la Dan Pescarul mi s-a părut cel mai frumos, dar mai sunt o grămadă de campinguri în zonă.
Chiar și la Muddy, unde era propunerea inițială, nu cred că ar fi rău.
Ideal este un loc la altitudine joasă, la munte nu a venit primăvara.
Eu nu exclud nici Bulgaria, dar cred că multora li se pare departe.