Propuneri pentru intalnirea de 1 Decembrie 2022

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Propuneri pentru intalnirea de 1 Decembrie 2022

Mesaj de Lupu Ciprian »

LA Belvedere Bragadiru se poate face insa nu am primit un pret pt un meniu in caz ca vin sa zicem 30-40 persoane pt ca nu poti promite 80-100 ca atunci cand erau alte vremuri cu alta prezenta ...
Daca primesc de la ei oferta am sa v-o comunic.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Propuneri pentru intalnirea de 1 Decembrie 2022

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cum am scris la Vulcanii Noroioși la dl Aurel Boboc nr tel 0744554553 se pot negocia de către doritori și alte meniuri fata de acestea care sunt mai scumpe pt Crăciun și respectiv REVELION.
CITEZ
" Bună ziua !
Va mulțumesc pentru interes-ul de a petrece un sfârșit de an în camping-ul nostru .
Începând cu 20 decembrie 2022 pana în 10 ianuarie 2023 oferta noastră este de 35 lei / zi rulota //autorulota .
Pentru masa de revelion prețul este de 390 lei / pers deoarece la noi petrecerea începe pe la ora 19.30 și avem numai produse tradiționale în meniu pentru start-up și meniul normal de la ora 10.00.
Pentru Crăciun cu pomana a porcului , cu meniu tradițional în jur de 200 lei / pers all inclusiv.
Va mulțumesc !
Pentru orice detaliu / sugestie va stau la dispoziție. "

Dl Aurel poate fi contactat direct de către cine dorește sa organizeze.
Are 40 locuri la masa.
alin.muha
Membru asociat
2
Oras: Buzau
Data nasterii: 07 Noi 1982

Mesaj de alin.muha »

Sunt din Buzau, iar daca va decideti la Vulcanii Noroiosi si pot ajuta cu ceva sa dati de veste.
Din ce imi aduc aminte (nu sunt sigur cum este in prezent) drumul pana la vulcani avea o portiune cu gropi de cativa km
Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Mesaj de Doru Bodeanu »

Întâlnirea de 1 Decembrie este organizată în fiecare an de Asociația Club RV, adică de conducerea clubului care prin multimea de delegații acordate de membri asociați , cu onor a fost aleasă. Este pentru prima oară când aceasta intalnire se pare ca nu va mai avea loc, este deja trecut de jumătatea lunii noiembrie iar asociații ar vrea sa-si faca un program, sa stie unde petrec alături de conducătorii lor cele 4 zile de concediu. Mai asteptam, macar o propunere, poate pe la Rasnov, sa fie si ceva munte, chiar si off, ca se poate dansa si afara!
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Mai asteptam propuneri.
Pana acum am gasit oferte numai pentru campare fara salon de socializare.Sau salonul cu preturi incepand de la 1000 euro(incalzire plus curent electric) si meniu de 60-70-80 euro.Ar mai fi la Vulcanii Noroiosi,pretul este bun dar salonul este de 30-40 locuri.La acel camping mai sunt 10-15 rulote stationare acolo ,vor vrea si proprietarii lor in salon.

Daca nu este salon/spatiu unde sa avem ceva caldura ,eu personal nu particip.
Se intuneca in jurul orei 17,este frig,mai este ploaie sau ninsoare,ce fac pana la orele 22-23?
Autorulota Dethleffs Just 90
Iancu Gabriel
Membru forum
16
Data nasterii: 01 Ian 1901

Mesaj de Iancu Gabriel »

Salut.imi pare rau sa aud ca nu se pregateste nimic de 1 DECEMBRIE.
Nu cred ca este bine ce se intampla,chiar daca nu participa Presedintele clubului ca nu gaseste locatie si cu salon ,mai sunt si alte persoane din conducere ca puteau sa participe cu ceva.
Puteti sa lasati certurile dintre voi macar de ziua clubului si sa organizati ceva?Ati lungito parca special,din cauza unor neintelegeri dintre voi.
Si va intrebati de ce nu mai platesc oameni cotizatii,mai ales din cei vechi in club.Nici eu nu am mai platit cotizatia de cand a castigat ROSCA CIPRIAN si din cauza unora din conducerea de acum ,,,bisericute.La ultimele alegeri ati castigat cam ciudat si la ti dat la o parte pe Rusu mai mult la o ambitie din punctul meu de vedere.Ati dat la o parte si pe Predonu,care toti avem de castigat sa se faca ITP ul PE 3 ANI LA RULOTE.
Sunt multi membri noi care au venit in club si au vazut ce petreceri se organizau si acum sunt dezamagiti,asteptau sa iasa sa se cunoasca sa se distreze.
Chiar daca stergeti postarea sau vreti sa imi blocati postarile sa stiti ca multi stiu si nu castigati nimic.
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
SERGHEIDIN
Membru asociat
10
Data nasterii: 03 Feb 1967

Mesaj de SERGHEIDIN »

Moamaaa ce ,,simpatii" ies la iveala .Rosca Ciprian,vezi daca ai mustata?!! :)) Pai domnu Iancu Gabriel,daca nu platiti cotizatie ca ,,prostimea" ,asta inseamna ca v-ati cam pierdut si ,,dreptul" la critica.Mie asa imi da daca trag linie.Dumneavoastra trageti linia altfel ?!Nici mie nu imi plac totii oamenii (si reciproca este valabila) dar nu plang pe aici ca nu am cu cine si unde iesi la o bauta .Dupa cum stim ,,bisericutele" sunt ceva normal la romani si se formeaza pe baz\a de gusturi culinare,bahice,hobi,zone de provenienta sau locatii de vacanta preferate .Si stim si ca intr-o astfel de ,,bisericuta" intri cam greu.Parerea mea.. Hai ,prinde-ti taurul de coarne si organizati dumneavoastra ceva ...cine stie ,poate iese ceva frumos ! Nu este chiar asa ca in filme ,organizarea unei intalniri cu oameni care vin din toata tara prin zapada,ploaie,ger...hai si canicula ca cine stie cum va fi decembrie .Vine omul si vrea confort,conditii si are dreptate .Dupa ce papi 1000 lei pe combustibil parca ai dori sa fie ceva MEMORABIL.Si daca nu va fi un ,,1 Decembrie " ,ce se intampla ..se opreste pamantul din invarteala ?!! Suntem oameni maturi ce naiba.Si oricum majoritatea vine cu sotiile asa ca ...ce mare distractie ?!!!

EU nu particip oricum la evenimente dar am intrat in discutie doar ca sa ,,bag batul prin gard" :)).
Iancu Gabriel
Membru forum
16

Mesaj de Iancu Gabriel »

Daca va uitati un pic in istoric din 2008 pana acum am organizat cateva iesiri si am si propus,dar daca nu venea conducerea nu venea nimeni.Si nu ai voie sa organizezi nimic in perioadele cand organizeaza conducerea sa nu ramana ei fara oameni.
Asa ca imi pare rau ca am deranjat cu ceva .Normal ca poate sunteti simatizant al conducerii si le tineti partea.
Si acum sunt multi care vor sa iasa chiar daca nu este cu salon si am sa si postez maine,daca imi da voie conducerea.
Sunteti abia din 2014 in club si sa stiti ca eram unul din petrecareti ,de multe ori chiar eu deschideam dansul si participam cu multe si ma si implicam.
Hymer Exsis T-474
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Haideți să nu ne inflamăm, că n-avem de ce. Nici de bisericuțe, nici de dezgropat nemulțumiri vechi, nici de posibila ratare a unei întâlniri - nu-s motive serioase de enervare. În definitiv, oricare ar fi evenimentul, tot omu' vrea doar să se simtă bine, iar pentru asta n-ar fi de ajuns să fie ziua națională ori ziua Clubrv, nici salonul și meniul bun și ieftin - compania unor oameni pe care să te bucuri că-i vezi e mai importantă decât orice.

Ia să ne imaginăm: ne certăm (cum ar fi aici, pe forum) cu patimă, ne aruncăm reproșuri și vorbe grele, după care ne îmbulzim la presupusa întâlnire și vaai, ce bine ne distrăm noi, ca doar oameni suntem, și avem RV!

Plus o bere pentru asta:
SERGHEIDIN scrie: 21 Noi 2022, 15:53 Si oricum majoritatea vine cu sotiile asa ca ...ce mare distractie ?!!!
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Iancu Gabriel
Membru forum
16

Mesaj de Iancu Gabriel »

Din puntul meu de vedere 1 Decembrie pentru CLUB RV este cea mai importanta zi ,nu de Rusalii nu de Paste ,Delta etc.Este ziia in care acest club a luat fost format de cateva persoane care nu mai sunt in acest club din multe motive.
Pregatirile trebuiau discutate de mult si aleasa locatia.Cine vrea sa participe nu se uita cat da pe combustibil sau cat este meniul.
Au fost iesiri de 1 DEC si la cort inchiriat cu incalzire si domnilor si doamnelor pana la urma suntem rulotisti.
Asta vara a fost o intalnire mare la Rasnov si a fost ploaie ,noroi si tot au fost o multime de oameni.
Daca sunt persoane care vor sa iasa de 1 Dec fara salon dar o sa fie muzica in fiecare seara si tratatia s[ecifica de 1 Dec sa ma sne si daca sunt de acord cei din conducere,pot sa scriu meniul preturi si camparea.
Hymer Exsis T-474
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Poți sa scrii și meniu și preturi @Gabi și orice poate fi util pt rulotisti..mai puțin despre asociație care e treaba asociației și a membrilor sai.

Atata timp cât vii cu o propunere bună pt cei ce doresc sa participe la 1 dec cred ca discuția e constructiva.

Important e sa se discute despre campare condiții s a m d în nici un caz despre asociație pt ca asta se discuta în alta zona a forumului unde e acces pt asociati strict.

De ex azi a aparut o oferta pt Vulcanii Noroioși pe care o sa o atașez... cu toate ca locația suporta max 30...35 pers în sala și deja sunt și clienți cu rulota fixa acolo.

La Laguna Albastra am aflat din postarea lui Getulin ca salonul vânătoresc e în renovare.

Dacă unii n au citit la Moara la Întorsura B e deja un grup care a rezervat salonul mic de lemn .

Neînțelegeri nu exista între noi numai ca poate toată lumea a crezut probabil ca dacă Cip Rosca e președinte e și obligat sa organizeze... ca și cum e angajatul cuiva.

Poate ca era de dorit sa se implice mai mulți colegi chiar și asa cum ai intervenit tu cu plus sau minus macar cu una doua propuneri pt ca de fapt asta înseamnă o comunitate .. sa vina mai mulți

Sa pună umărul...
Nu sa cada doar pe unul...

Acest topic este doar pt organizare 1 dec nu pt evaluări diverse.

Din păcate ceilalți colegi din ClubRv n au venit cu propuneri s a m d ...
S a ajuns la aceasta data pt ca nu sunt oameni care sa se implice din păcate...

Azi e deja 21 nov
Fişiere ataşate
FB_IMG_1669054697286.jpg
FB_IMG_1669054697286.jpg (92.7 KiB) Vizualizat de 865 ori
Iancu Gabriel
Membru forum
16

Mesaj de Iancu Gabriel »

Muta discutia unde vrei,o sa primesc informatii si o sa le atasez.
La Ferma,in Homoraciu jud Prahova.au si pagina de Facebook.
O intrebare;daca nu sunt neintelegeri de ce nu va ti implicat ca in anii trecuti?Unde este sondajul cu locatiile sa se voteze?
In alti ani pe vremea asta erau peste 70% de rezervari.
Ne cunoastem de mult Ciprian.
Hymer Exsis T-474
Scrie răspuns