Doresc sfaturi achizitie sistem receptie satelit

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Sa va povestesc cate ceva de noua mea jucarie! E un receptor Opticum 7700 CICX HD. E cam scumpicel,dar ptr pasionati,face toti banii. Exista si modele mai ieftine fara HD,care fac acelasi lucru bun. Prinde orice post codat . Adica M**TV,D**,P******e(tot),C***Plus(tot) s.a.m.d. Decodarea e simpla si prin doua metode. Download de pe anumite site-uri care se ocupa cu asa ceva si odata avute in calculator printr-un mic soft si prin mufa serial se descarca in receptor. A doua este scrierea manuala. Chestie de 3-5 minute de pe calculator si cateva minute bune,scrise manual. Cam cat de repede esti la scris din telecomanda! :D Incarcarea manuala a codurilor o fac de obicei cand acestea se schimba doar pe un anume furnizor.
Canalele HD sunt...mirifice! Ptr iubitorii de natura vizualizata in conditii mai mult decat perfecte le recomand HDSuisse(Hotbird 12399 H) si Venice HD(Eutelsat W1 11785 H) ptr revederea sau vizionarea ptr prima data a peisajelor Venetiene. Mare atentie,receptoarele fara HD nu prind frecventele respective! In sfarsit,ca exemplificare a imaginii,este la fel ca in marile magazine unde,pe plasme,se prezinta reclame cu filme HD binenteles,astfel incat sa exclami: ce bine se vede la marca asta,domnule!
Alex Ticsa
Membru forum
18
Oras: Vatra Dornei
Data nasterii: 14 Oct 1975

Mesaj de Alex Ticsa »

L-am gasit la PROSAT CJ. 955 ron. E ok pretul?
VW Caravelle/Ford Focus & Dethleffs Rally Nomad
Paul Petrescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Paul Petrescu »

VW B7 + LMC 390
0740131141
Respect
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Da @alex! Ala e cel mai mic.
Si mersi @dyngo,stiu de alea dar.....nu le decodeaza pe toate. C****o,N***a 3. Dupa cate am inteles astea se schimba la cateva minute. Probabil in timp se va "inventa" ceva. :)
Si...oftopic ceva cool! Albania are 2 transmisii in HD!!! Un canal de sport permanent si unul de filme asemenea!!!! La noi....numai D**I cred ca poate sa faca ceva. Transmit in Ro,Hu,Yu,Hr si Slo. Pachetul lor de pe Thor e pentru toate tarile alea.
Si inca ceva,pachetele D**iFilm 1 si 2,care sunt payperview le vezi tot timpul!!!
Am uitat sa mentionez ca pe M**Tv se vede cel mai prost! Si eu am abonament M**! :D Diferenta vizibila "ochiometric" pe aceleasi posturi romanesti.
Daca mai e cineva cu "pasarele" din astea,ii dau un site cu k**. www....... e mai bun decat crosat!

Conform Art. 2, Lit. m, din Regulamentu Forumului: "m) Este interzisa postarea de fisiere si/sau link-uri care trimit catre fisiere care incalca legea dreptului de autor (NO WAREZ, NO CRACKS). " link-ul catre pagina de internet a fost sters.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Ooooups!
Ok! Scuze!
Bogdan Rusu
Membru forum
16

Re: Doresc sfaturi achizitie sistem receptie satelit

Mesaj de Bogdan Rusu »

Vreau sa cumpar si eu un sistem de receptie satelit dar sunt cam bagat in ceata, nu stiu ce sa aleg. Daca poate cineva sa imi dea un sfat as fi foarte recunoscator. Vreau sa fie cat de cat bun.
Va multumesc.
Am vayut la Bran ca toata lumea are asa ceva. Eram singurul din camping care nu avea. :(
Citroen C-Crosser + Dethleffs 560 SK 1996
0768.682.885
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

sa ti spun cum fac eu,am luat in custodie de la focus sat ,antena,lnb si receptor +cartela smart a receptorului, si cand am nevoie imi cumpar o cartela focussat pentru 1 luna, o activez si totul e ok.mi s a parut cea mai buna varianta,acea luna o folosesc numai cind sunt plecat cu rulota.despre cartelele de la focussat gasesti amanunte pe siteul lor,activare si programe la fel.
daca vrei amanunte da mi un pm.
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
Oprea Octavian
Membru forum
16
Data nasterii: 24 Iun 1967

Mesaj de Oprea Octavian »

Am vrut si eu sa iau de acolo dar nu mai avea...poate or mai aduce.
Un amic are de la Exis si spunea ca sunt ok.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Hai sa va....vand un pont! :lol: Nu mai dati banii pe prostii! Reciver Opticum 4000C cu pret undeva intre 100 si 140 ron,antena tip Focus sat sau Digi tv(alea mici)+LNB+suport de perete cu pret intre 70 si 100 ron. Asta-i tot! Si veti "viziona" fara probleme si la orice ora. Trebuie doar un soft nou,key si....gata!
Oprea Octavian
Membru forum
16
Data nasterii: 24 Iun 1967

Mesaj de Oprea Octavian »

o firma ceva....un telefon de unde poate fi achizitionat.....?! :(
Bogdan Rusu
Membru forum
16

Mesaj de Bogdan Rusu »

In legatura cu achizitionarea sist receptie satelit cateva intrebari (daca se poate):
- nu conteaza ce fel de lnb cumpar?
- este usor de facut upgrade soft pt receptor?
- de unde iau key?
- reciever-ul este bun sau pot cumpara unul mai bun?
- cate posturi tv pot viziona cu acest sistem?

Nu imi mai vin in cap acum alte intrebari.
Berea o dau la prima intalnire :)

Am incercat sa trimit un pm dar nu am putut.
Citroen C-Crosser + Dethleffs 560 SK 1996
0768.682.885
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

http://digitalsatelit.ro/shop/product_i ... ucts_id=37
Se comanda direct pe net. Plata ramburs. Firma serioasa. Pot vorbi sa fie pregatite! :D
Reincarcarea softului se face usor printr-un cablu RS-232 null-null,pe care-l luati tot de acolo. Key-le se baga manual sau de pe net prin acel cablu legat la PC.
Eu trebuie sa iau 2 buc de acolo. Hai sa luam impreuna si poate obtin un discount ceva.
Poti viziona.....tot ce trebuie! :D
Scrie răspuns