ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Vedeti, Cand stai pe loc si te ia vantul este grav. Ce faci , cand in mers, te ia vantul? Asa ca mare atentie la viteza de deplasare!
D-l Rusu cu un tractor, ceva ajutoare si cheltuiala, a pus rulota pe roti. Este cazul tuturor constructiilor provizorii pe vreme rea. Asigurarea, daca merita, este solutia.
PS. In acest caz este valabila RCA? Eu cred ca nu pentru ca nu este eveniment , adica accident, rutier.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Mai PRP ce sa faci... Vezi si tu de unde bate vantul si pui masina in dreptul ei sau o agati si te duci pe langa o constructie sau o stanca ceva care sa creeze turbulente si sa nu te paleasca vantul asa din plin... Dl Curelea RCA e pt daunele pe care le producem noi catre terti...
Eu cred ca da. Eu am alunecat eu acum vre-o 2 ani pe o bucata de gheata ramasa in mijlocul drumului la un semafor si m-am infipt in ala din fata si a acoperit dauna si nici amenda nu mi-a dat ca a considerat ca n-a fost vina mea desi l-am lovit in spate. Ala a plecat a venit o salvare din dreapata a pus frana brusc, numai ca el a prins asfalt sub roti si eu nu... Deci eu cred RCA-ul acopera si astfel de dauna... Dar o sa ma interesez exact...
coupe scrie:Mai PRP ce sa faci... Vezi si tu de unde bate vantul si pui masina in dreptul ei sau o agati si te duci pe langa o constructie sau o stanca ceva care sa creeze turbulente si sa nu te paleasca vantul asa din plin... Dl Curelea RCA e pt daunele pe care le producem noi catre terti...
Faci frumos 4 ancore (tepuse) din fier beton de 22,la 50cm lungime...un ciocan serios,cordelina....si gata bati langa talpici si ancorezi acolo.Evident daca este asfalt sau beton...nu are rost sa discutam..
Stiti cum e vorba aia? Cu Dumnezeu nu te pui... Probabil ca vantul a suflat f puternic si s-a creeat o turbulenta de aer ce a dus la rasturnare.Explicatii sunt destule....Eu am patit-o in vara anul 2005 pe litoral cu o ,,mica'' tornada ca chiar am crezut ca va darama rulota.Bine ca am iesit basma curata pana la sfarsit.... Daunele cam care au fost la rulota rasturnata? Am vazut geamul spart si altceva?
eu am vazut cu ocazia furtunilor din europa ca e faorte important daca e legata de masina , o mai tine cat de cit!!dar sa stiti ca mi-a distrus o trapa o rafala de vant , mi-a fost tema tot asa sa nu ma rastoarne , dar ma consolam cu gindul ca fiind legata de masina care are 2 tone zic ar fi prea de tot :(
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Am vazut comentariile "vizitatorilor" si cred ca au luato razna rau discutiile. De ce vizitatorii au voie sa posteze? Daca nu se vor bloca....,multe seminte de scandal vor fi sadite!!!
bebe944 scrie:eu am vazut cu ocazia furtunilor din europa ca e faorte important daca e legata de masina , o mai tine cat de cit!!dar sa stiti ca mi-a distrus o trapa o rafala de vant , mi-a fost tema tot asa sa nu ma rastoarne , dar ma consolam cu gindul ca fiind legata de masina care are 2 tone zic ar fi prea de tot :(
Uneori si TIR-urile se mai rastoarna de la vant daca sunt goale.
Dupa ce l-am vazut pe ultimul inscris (Killer...) Am incercat sa fac un cont nou (proba) si sa postez si n-am reusit am primit mesaj ca tre sa fiu validat... Sa inteleg ca adminul ii valideaza pe toti? si daca da de ce permite inregistrarea tuturor sonatilor??? Am incercat sa postez ca vizitator (nelogat) si surpriza, iar n-am reusit zice ca tre sa fiu logat ca sa pot posta... Il rog pe admin sa-mi explice si mie cum sta treaba... Care e procedura exacta si cum poate fi ea eludata? Cum poti posta ca vizitator??? Multumesc.
Na ca am aparut cu contul fantoma... Nu cred ca m-a validat NIMENI pur si simplu in 10 min am primit validarea adica am aparut ca membru nou... NU E NORMAL asta clar sta in puterea adminului. Astept cu interes masuri rapide si ferme... Mai incerc sa postez ca vizitator (logat si nelogat)