Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Hai sa zic: apa menajera din rulote daca nu este colectata si transportata in acelasi loc cu ...celelalte "resturi", care cu siguranta trebuie sa fie departe, sacii de gunoi raspanditi peste noapte de catre cainii vagabonzi, daca sunt si "corturari", este bine sa respecte un loc corespunzator, resturile de peste si mancaruri daca nu sunt, ingropate si mai ales daca nu toti aduna ce-au "produs", la plecare. Probabil ca mai sunt si altele ... Mentionez DACA, nu insinuez!
Off...cu atitea probleme si frustrari cred ca mai bine ies in alta parte.
Mai bine se punea o data limita de inscriere si un nr maxim de particianti.
Toti aveti dreptate dar mai ales Peti...
Am citit si sunt decis ... ma inscriu in miscarea <EMO >,trebuie sa observ ca Peti mai arunca cate o soparlita ca sa ia pulsul (celor noi ),si sa verifice starea de spirit :D Sergiu m-am decis sa aduc acasa tot gunoiul pe care il fac si urmez un tratament cu banane ptr.perioada 17-20 oct.(constipat 100%)
Mi-a comunicat Gica Burneci, care se afla în Delta chiar la Murighiol, ca astazi la ora 14,45 nu se putea intra pe dig spre locurile de campare de la malul Dunarii nici cu 4x4, dupa ce a plouat marunt si asta-noapte, dar nu mai ploua de când s-a luminat de ziua.
Imposibilitatea accesului la locurile de campare de la malul Dunarii în caz de ploaie este certa.
Este clar ca trebuie sa campam undeva la terasa. Dupa inspectia pe care o voi face mâine împreuna cu Dan Mironov vom avea ultimele noutati.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Mai este destul timp sa se indrepte vremea, mai ales ca este schimbatoare ca si...unii dintre noi,fatarnici de altfel. Pescuitul presupune conditii diverse si uneori grele, si daca tot invitatia a fost la pescuit sa vedem cine se'ncumeta ! :D Tema lor(pescarilor) este permanent... off. Sa vedem cum ne strecuram si noi sau... ai nostri. :D