Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Piriu Nicolae
Membru fondator
19
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Piriu Nicolae »

mig03 scrie:Si apropo!De ce nu esti printre membrii fondatori ai Clubului?
Ca vorba ceia:"Marioara de la Gorj/Pe la Cheia am am fost stors!"

La intrebarea ta incerc eu sa dau un respuns cu toate ca d-nul Costel ar trebui sa raspunda : primii 6 membrii ai Clubului RV care s-au intalnit fara a se cunoaste vreodata (facand exceptie fratii Dobrovat) sunt membrii fondatori. Asta a fost hotararea Adminului.
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

I-mi cer scuze!
Cred ca am facut o gafa mare de tot!
O fii medicalul de vina(aspirine,paracetamol,frectii..)Scuze! :oops:
mig03
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

LOC DE DAT CU CAPUL!
PARCARE CAMILE!
MEMBRI FONDATORI!
NOTIUNI ABSTRACTE.
Abstracte pentru unii, cunoscute de altii.

Un lucru este sigur.
Suntem deja o comunitate.

CLUBRV-RO este denumirea rezervata pentru asociatia noastra.
Acum sa va vad cum va manifestati.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Pai Costele....vorba americanului..."un pas mic pentru noi dar un pas mare pentru omenire!!!" E super chestia cu numele,sa-l purtam sanatosi si sa-l ducem mai departe cu mandrie!
Marius daca vroiam cred ca puteam sa devin membru fondator.Dar....raman la parerea mea personala ca,decat membru fondator fara activitate mai bine membru de rand dar...marcant!!! :D :D :D Merg pe burta ca in picioare s-ar putea sa ma lovesc la cap!!! :D :D :D Am considerat,atunci la Cheia,ca nu am ce sa caut eu ca nou venit,sa fiu membru fondator. E doar o titulatura,ceva bani in plus fata de membri de rand si in rest...ei fondatorii stiu daca au sau nu au ceva drepturi in plus fata de membri de rand.Si obligatii probabil.
Asa...acu' cu sipcile alea metalice....cat costa ca dincolo erau mai ieftin!!!
Fa un topic cu vanzari de chestii d-astea de tot felul si o sa vezi ca daca nu trebuiesc la rulota o sa-ti sara multa lume in cap!!! Am deveni concurenti cu ocazii.ro,etc. Fa pretul la sipcile alea si mai vorbim!!! :D :D :D Am ras cumplit cand am citit!!! :D :D :D
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

poate ne lamureste adminul ce vrea sa zica piriu cu cei 6 "crai" de la rasarit ?
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Mircea Ionescu
Membru fondator
18
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Se refera la perioada "romantica" cand erau 10 inscrisi pe forum si un singur topic si am organizat prima iesire vorbind la telefon si acolo am hotarat tot ce se intampla cum. Adica adminul in primul rand si cei 6 apoi au decis sa aloce timp si bani pt a face clubul s.a.m.d.... Insa acum se schimba treaba si vor deveni membri fondatori toti cei care au cotizat la Cheia pt infintarea juridica a clubului, iar ceilalti vor primi probabil o functie (a se citi o titulatura pe forum) onorifica, sau poate ca nu... Om vedea...
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

coupeule eu cu timpul stau cam prost si as inclina sa ramin doar membru cotizant ca nu am timp de umblat pe la notar ...etc;
as ruga pe dn Curelea sa nu se supere dar cred ca e mai bine asa sa nu va incurc ; voi cotiza doar ca membru ca oricum banii de infiintare s-au strins , dar va fi nevoie de altii in continuare asa ca sant membru doar ...cu voia dvs bineinteles :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Bai fratilor!!! Acum chiar ca ma supar!!! Pai scrie Mihai Rusu si pune poze cu patania aia a lui si voi nimc!!! Intreb acolo....ce faci in momentele alea??? Si nimeni nimic. Eu am fost campat pe vanturi destul de puternice ptr ca se misca bine rulota dar....uite ca se poate intampla!!! Scieti-va parerea....buna,rea...vedem ce iese!!!
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

:(
Ultima oară modificat 27 Oct 2007, 23:40 de către Luidort Peti, modificat 1 dată în total.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Hai sa raspundem serios ca e serioasa treaba!!! :roll:
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

CASCO nu se face decat la rulotele mai noi de 5 ani.

In rest ma rog la DUMNEZEU sa nu o patesc !

Voi ??? :?:
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

:(
Ultima oară modificat 27 Oct 2007, 23:41 de către Luidort Peti, modificat 1 dată în total.
Încuiat