Momentan dl. Micu Ctin. este candidat la functie , nu mai este primar, dar poate va fi ... in ruma alegerilor din iunie .
Raspunsul negativ a venit de la Taner Resit interimarul de acum ...
La fel ca si in cazul de sambata cand m-am intalnit cu ”Bucatarul ” ( Cristi Nastase ) la Cernica , legea invocata a fost aceeasi de catre organele de control care au astfel de indicatii de la autoritatile locale.
http://www.dreptonline.ro/legislatie/le ... picnic.php
Primarul mi-a spus ca nu are nimic impotriva noastra , dar legea nu o face el si mi-a reamintit ca sesizarile au fost facute de localnici si de cei de la Apele Romane si ca este ”peste capul lui”, ba mai mult i-au dat si in judecata pt. ca revendica terenul cei de la Apele Romane Administratia Bazinala Dobrogea, ( toata zona costiera cu tot cu satul pescaresc) si nu e de gluma pt ca le-au anulat in instanta si autorizatia de constructie pt satul pescaresc Tuzla de pe plaja ce urma a fi construit cu fonduri europene ) .
Mai multe detalii va scriu la membrii asociati . Stiu mult mai multe pt ca am fost acolo de curand si am vb cu amandoi .
Anul trecut, dupa cum stiti , am prmit si avertisment de la Apele Romane .
Puteti merge pe responsabilitatea dvs acolo , dar
nu au acceptat sa declare zona ca zona de picnic , fapt pt care intra sub incidenta legii de mai sus si nici mai avem , cel putin momentan nici un fel de relatie la primarie.
Individual fiecare isi asuma responsabilitatea pt riscuri .
Ca Asociatie , noi ClubRV , nu ne asumam sa instalam nici un fel de facilitati .
Poate o vom face intr-un cadru legal la Costinesti ... vedem .