Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Stefan ma numesc si sunt din Bucuresti. Casatorit cu Dana si am o fetita pe nume Bianca.
De multa vreme cochetez cu ideea de a achizitiona o rulota sau un camper.
Am gasit un camper si ma pregatesc de achizitie.
Sper sa revin cat de curand cu o prezentare a agregatului.
eu (Claudiu) si sotia Mariana, cochetam cu ideea de a ne achizitiona o rulota.
Va fi remorcata cu un Passat 1.9 TDI care va trebui sa primeasca un carlig de remorcare.
Momentan suntem in faza de cercetari.
Ne-au placut foarte mult imaginile din concediu cu taberele de rulotisti din mijlocul naturii si speram sa ne alaturam voua cat de curand.
Deocamdata ne facem probleme in legatura cu locul de parcare din Bucuresti :? si cu procedurile de inmatriculare, dar suntem convinsi ca le vom depasi.
Buna ziua
Ma numesc Andrei Csiki si sunt din Bucuresti.Insurat fara copii...inca
Nu am rulota dar pana la sfarsitul anului probabil voi avea.
In schimb pana acum am misunat mai mult cu cortul si cu motocicleta,in tara cat si destul de departe de granite...
Cam atat acum
Pentru orice intrebari pertinente va stau la dispozitie...
Cu stima
Andrei
Buna ziua!
Ma numesc Catalin Stiuca si sunt din Filiasi,Dolj.Momentan detin doar o Frontera SPort din '96 si doresc sa o cuplez pe viitor la o rulota.Pasionat de offroard,motociclete dar si iesiri cu cortul.Sper sa invat cat mai multe de la voi despre rulote si orice sfat este bine venit. catalin.stiuca@yahoo.com
0742168055
Buna ziua
Ma numesc Iulian Constantin sotia Gabriela, avem baiat Alexandru si un catelus maidanez de balta, nelipsit din drumetiile si concediile noastre.
Suntem din Buzău, iubitori de natura si tot ce este frumos, ,,avem'' in folosinta rulota parintilor, Coachman Highlander 380 din 1994, planuim sa achizitionam si noi o rulota anul viitor, masina Renault megane diesel de 100 CP din 2006.
iulia-titina scrie:Buna ziua la toata lumea!!!
Ma numesc Sandu Iulia Titina,sotul meu cu vechime in acte 21 de ani proaspat achizitionar de rulota!!!Sprinter 390D Beyerland.
Suntem inca fara ea,dar o sa o aducem acasa in momentul in care luam numerele provizorii:e mult de alergat,taxe...nu ma plang ;dar au program scurt peste tot si in Bucuresti-de unde suntem noi-programul cu publicul nu e in 3 ture cum lucrez eu de aproape un sfert de veac. :D
Avem un baiat care anul asta implineste 20 de ani-concluzia:suntem "sariti"de 40!
Dar viata-i scurta si merita traita la intensitate maxima.
Ma bucur ca v-am cunoscut si va MULTUMESC sincer mi-ati fost de un real folos prin datele pe care le-am citit despre acte.
Cu bine, Iulia.
Bine v-am gasit rulotisti profesionisti si amatori...ma inscriu in ultima categorie,de 2 saptamani am un nou "musafir" in curte,se numeste HOME CAR RALLY 362 din '87 si convietuiesti relativ bine cu un Renault Megane 1.5 dci.
Am 34 de ani sunt casatorit, am o sotie Ramona cu care spre norocul meu impartasesc bucuria petrecerii timpului liber in natura (pana acum cu cortul) si o fetita Ilinca de 1an si 6 luni a carei chip sunt nerabdator sa il vad atunci cand va vedea marea pe la sfarsitul lunii august :).
Locuim in Piatra Neamt,chiar am sa caut sa vad cine ne e vecin,deocamdata am doar doua iesiri in apropiere pentru initiere in montare cort si exersari parcari cu spatele (imi ies din ce in ce mai bine).
Deocamdata atat despre noi,dar nu vor fi ultimele vesti de la noi puteti fi siguri...
Buna ziua,
in verva momentului, spuneam in primul meu post
Ulterior am citit regulamentul si am inteles ca este obligatoriu un mesaj de prezentare.
Cred ca datele completate la "profil" si cele ce reies din prima postare sunt de ajuns pentru inceput.
In caz contrar, fara sa-mi para bine, am sa suport consecintele.
Numai sanatate !
Anumite lucruri sunt imposibil de cunoscut. Dar este imposibil de aflat care sunt acestea. (Murphy)
Buna ziua,
Suntem Marina, Cristina si Cornel, suntem din Bucuresti si am achizitionat de curand o rulota Adria. Suntem nerabdatori sa o plimbam cat mai mult si sa va cunoastem!
Sunt Mirel din Galati (44ani) si impreuna cu sotia Manuela am reusit de curand sa ne completam familia cu un nou membru:Caravelair Bamba 330EK de luxe din 1992!! Are 530kg cu 900kg MMTA si o tractez cu un logan 1.5dci de 70cp.A fost dragoste la prima vedere si va ramane asa multi ani de acum incolo!!! Deocamdata bucuria e umbrita de cunoscuta problema la inmatriculare ,cea cu verificatul in Olanda. Sper ca se va rezolva rapid si ca voi putea cunoaste la o iesire ,intr-un weekend ,pe cativa din membrii clubului!!
Salutare tuturor , proaspat posesor de rulota , Marian este numele meu , sunt din Bucuresti , am 45 ani ,imi plac iesirile cu prietenii in special la munte dar si in delta , pescar ( nu inrait dar foarte amator ) . Am ( de 3 zile ) un Beyerland Vitesse 430 TM si un Nissan X-trail cu care sper sa o trag in cat mai multe iesiri .
Marian, Adina si Andrei
Hobby 540 WLU + Nissan X-trail 2.0 dci ;
0722368820
Buna tuturor! Ma numesc Laurentiu Rascanu, am 32 de ani, sunt din Iasi si sunt geolog de meserie. Imi place natura, calatoriile si off-road-ul. In viitorul nu foarte indepartat doresc sa achizitionez o rulota deoarece imi place natura si as dori sa traiesc si eu senzatiile si bucuriile camparii.
Detin un Vw Polo 1.4i 16 v 74kw la care ii voi atasa carlig saptamana asta. Dar fiind o masina mica nu am o plaja mare de a remorca rulote (parca e scris in cartea de identitate a masinii se poate tracta o remorca cu MMA 800 kg cu disp de franare).
Mai detin si un Pajero v6 3000 cu care as putea tracta remorci cu MMA 2650 kg ( dar e alta poveste cu Pajero - inca nu l-am inmatriculat pe mine pe Is din cauza ca nu am primit inca fiscalul de la fostul proprietar - asa ca ma bate gandul sa vand acest 4x4)
Mentionez ca astazi am dat sala cu politia in Is pt categoria BE si l-am luat ! :D Pe 27 sept am traseul si sper sa il iau din prima (de aia pun carligul pe Polo sapt asta, ca sa inchiriez vreo remorca de 750 kg sa mai exersez pt examen - nu prea le am cu datul cu spatele in curba ).
Urban: VW Polo 1.4 16v din 2000
Extraurban: Pajero 3.0 V6 '93 lung