Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
I am reading the forum with google translate of course!
Do you have any section in which you write about "how to buy a vehicle (truck) from a European Union country (example Netherlands) and register it in Romania"?
Mulțumesc pentru onoarea de a fi primit în grupul rulotiștilor. Mă numesc Petruțiu Ioan , fost inginer, momentan pensionar. Locuiesc cu familia în orașul Bistrița, iar de două luni sunt proprietarul unei rulote Delta adusă din Olanda. Rulota este mai veche și este dotată electric doar pentru parcarea în campinguri pentru rulote. Acum am început să o transform pentru a fi independent. Am înlocuit toate lămpile pe leduri. Am făcut o revizie frigiderului și l-am încercat pe gaz, 220 și 12 v. Am făcut o revizie și verificare încălzitorului Truma. În continuare vreau să dotez rulota cu un panou solar , un acumulator de 100Ah, un încărcător pt acumulator 220-12 v și un invertor 12-220v. Dacă mă poate ajuta cineva la întocmirea schemei electrice , aș fi foarte bucuros. Tel : 0745382475. Marca rulota : DELTA / an fabricație 1995 Autoturism : Dacia Logan 1400 benzină. Doresc tuturor un an bun cu multe zile frumoase.
Salut, ma numesc Dan Oltean, sunt prospat posesor de rulota, un Hobby 380 din 95, o trag cu un Nissan X-Trail 2.0 Dci, imi plac drumetiile si sporturile de toate felurile,( cu cat mai extreme cu atat mai bine) atat mie cat si familiei, am 2 copii si inca unul pe drum
george chirita, director al asociației principalelor televiziuni si radiouri din Romania (ARCA), doctor in cinematografie si media, jurnalist, rulotă Weinsberg Caraone 390 QD, Honda CRV.
Bună ziua, Ma numesc Giani Urda, sunt din Piatra Neamț, sunt travel vlogger, sunt căsătorit și am o fetita. Iubim natura, de-aceea împreună cu mașinuța noastră, un Renault Trafic adaptat pentru camping, ne bucuram la maxim de frumusetile ce ni le oferă natura.Multumesc.
Giani Urda, Piatra Neamț.
Membru Asociat
Autorulota Dethleffs
YouTube - @GianiUrda
Fb - HOINARI PRIN CAMPING
giani.urda@gmail.com
0745006342.
Ai pomenit de două ori interesul pentru natură - dacă ai de împărtășit cu noi impresii despre campatul in natură (bineînțeles că fără impact negativ asupra mediului), suntem foarte interesați.
Nici impresiile despre campinguri (ori alte obiective turistice) nu vor fi ignorate, garantat!
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111