Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bine m ați primit . Sunt în Grecia cu minicampervanul vito 4 x 4 in care dormim în doi destul de înghesuiți pe un pat 100 x 1850 mm . Avem și un mic cort . Doresc sa aflu unde pot campa off . Momentan suntem lângă Nea Makri pe malul marii Egee în vecinătatea unui Parc National . Am pus peste noapte cortul , dimineața au venit cei din administrația parcului și ne au rugat să strângem cortul având în vedere că e rezervație naturală . Nu eram chiar în rezervație ci Intr un loc din imediata apropiere unde pe timpul zilei vin localnicii la plajă și baie . Încă se mai poate face o baie Intr o apă de cca 20 grdC . Facem circuit de 20 zile , ne îndreptăm spre Atena apoi in sud spre Kalamata .
Buna dimineata tuturor!
Sunt nou nascut in aceasta lume si am nevoie de sprijinul vostru sa inteleg aceasta lume care este atat de fascinanta!
Am o rulota Adria Altea 542 DK, greutate 1100 kg si 1300 max autorizata. O tractez cu un Kadjar dci. Am facut putin , cam 250 km cu ea, cat am adus-o acasa. In acest scurt interval, asa cum era normal, au aparut o sumedenie de necunoscute. Nu stiu daca o sa le rezolv pe toate, dar poate ma ajutati cu cateva raspunsuri, astfel:
1) Am venit cu rulota pe un drum cu de toate, pe autostrada am mers 90-100, aprox 2500 rot/min, treapta 4, no pb, merge super, dar cand vine vorba de serpentine si curbe, din precautie am mers mai incet 60-70 km/h, treapta 3, 2500- 2750 rot/min.....oare este ok asa? Consum mediu realizat 6,8%. Ma intreb oare este normal pe drum cu multe curbe sa mergi constant in treptele 2-3 la 2500 rot/min?
2) Cand am ajuns acasa am avut o problema ciudata, trebuia sa parchez rulota in curte, care este un pic in panta si cand dadeam cu masina inapoi, rulota mergea infranata, am impins la ea pana a mirosit ambreiajul. Am inteles ca acest lucru ar fi normal deoarece intra in functiune sistemul de franare al rulotei. Asa este? Acest sistem poate fi dezactivat in anumite situatii si cum sa fac acest lucru?
3) Aveti idee daca greutatea rulotei asa cum este specificata in CI este calculata cu butelie, rezervor de apa, etc pline sau goale?
Can am ales rulota am avut in vedere nevoile de confort dar si greutatile pe care le-am verificat pe site-ul TowCar.info, unde rezultatul a fost "It's a perfect match!" pe aceasta configuratie auto+rulota.
Va multumesc pentru ajutor!
Drumuri bune si vacante frumoasa sa avem!
Astept cu nerabdare prima reuniune a rulotistilor! Prima pentru mine desigur! :))
Buna ziua!
Ma numesc Matache Cosmin sunt posesorul unui mercedes sprinter autorulota de apoximativ 2 ani dar rultist din 2007!
Va multumesc pt acceptarea in acest grup ,de unde vreau sa invat mai nulte despre autorulote!
Bine v-am găsit
De vreo 2ani mi-a intrat virusul acesta între ei și a început să îsi facă loc
Iarna trecuta am cumpărat o rulotă Burstnet Scala din 1995. E veche, însă fostul proprietar a intreținut-o. Luna viitoare o termin echipat pt offcamping și va începe călătoria.
Voi reveni cu poze.
I am Kostas from Greece and member in Greek RV forums.
I found your forum as I want to buy / construct an overland RV camper (expedition vehicle) and I will most probably do it in Romania as I have already a company in Bucharest.
Unfortunately I do not speak the language.
My goal is to find information on how to do it (buy it as a truck and convert it or buy it as an rv and refit it).
Buna ziua!
Ma bucur tare frumos, ca suntem si noi membrii la ClubRV! Nu prea stiu multe despre acest forum, dar îl voi studia in timp!
Cateva cuvinte despre noi: sutem o familie cu 2 copii din judetul Covasna.Am achizitionat o rulota mica, de 4 persoane,din anul 1983, MMA 680 kg, Caravelair, care e tractat cu o masina de Mercedes A class 170 cdi. Am trebuit sa renovam....acum suntem gata la drum. . Am fost anul trecut la o mica excursie la Covasna in Valea Zanelor! Era foarte fain!