Fam Cojocaru Titel, puteti veni cu ciinii, nu e nici o problema si spatiul este imens..V-am trecut pe lista actualizez.
Familia Strimbeanu Mircea si Irina - am trecut 2 + 2 - iar pt. Masa Festiva vin cu citeva detalii pe intelesul tuturor :
Aceasta MASA FESTIVA spre deosebire de alte situatii a anilor trecuti , este in Restaurantul Complexului ( sint poze ) Interiorul si eleganta restaurantului se vede din pozele postate.
Este
o masa aproximativ "ca la o nunta" sa-i zicem asa, deci nu un copan cu pilaf si o salta. E un
meniu complex compus din -1-gustare -2-mix grill - 3-vinatoresti + apa vin, etc
Durata aceste mesei festive este toata seara de Duminica, deci
incepe de la 6-7 seara pina la 12- 01 noaptea - sau - cine doreste poate sta si pina la.. 4 dimineata ( e discutata )
Inafara de cele de sus in aceiasi bani avem si MUZICA ... Repet,
inafara de CAZARE si MASA FESTIVA , NU SE VA PLATI NIMIC EXTRA ! Ramine ca dvs sa judecati daca aceasta oferta este ok.
EX: ( Daca faceti o simpla socoteala, pt 3 nopti de cazare in cazul a 2 pers + 2 copii ) - platiti
75 lei in care intra TOATE UTILITATILE COMPLEXULUI si
150 lei Masa pt 2 adulti si cei 2 copii !!!
Sper sa se fi retinut
tarifele :
25 Lei / echipaj / noapte - 50 lei masa festiva / pers (
25 lei / copil ) In timpul mesei festive este asigurata inclusiv muzica de dans ..si alte citeva surprize ...
In cazul in care considerati ca vi se pare in aceste conditii, ca e mare suma 50 lei, putem discuta cu patronul si se poate reduce acest meniu bogat. Aceaste lucruri le stabilim si cind ne intilnim
Deasemeni, nimeni nu va stringe nici un ban, nu trebuie nici avans , toti vom plati direct reprezentantului campingului , eventual vom delega o persoana care sa se ocupe de " aceste probleme ".
Sa ne vedem sanatosi peste o saptamina ! Sper si cred ca o sa iasa o intilnire frumoasa avind in vedere conditiile. Singurul impediment ar fi ca unde campam nu este umbra, dar avem terase ...
Tarifele sint valabile pentru toata lumea - atit pt cotizanti cit si pt necotizanti - aspiranti ...etc :) - ! Miine la prinz reactualizam lista participantilor
.