A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 - Organizare

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 - Organizare

Mesaj de Traian Baltateanu »

Cei cu patrupede
Sper ca nu aveti pretentii sa aiba si drept la vot.
Si facetile injectii anticonceptionale sa nu se amestece rasele cainilor rulotisti.
Cel mai rau e ca nu mai pot lua pisicile.
Haiimmmm !!!!!!! :twisted:
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Si facetile injectii anticonceptionale sa nu se amestece rasele cainilor rulotisti.
Nu e cazul,este eunuc :mrgreen: .
Sper ca nu aveti pretentii sa aiba si drept la vot.
Daca au platita cotizatia,au tot dreptul...si ar avea cineva curajul sa-i contrazica!?
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Fam Cojocaru Titel, puteti veni cu ciinii, nu e nici o problema si spatiul este imens..V-am trecut pe lista actualizez.
Familia Strimbeanu Mircea si Irina - am trecut 2 + 2 - iar pt. Masa Festiva vin cu citeva detalii pe intelesul tuturor :

Aceasta MASA FESTIVA spre deosebire de alte situatii a anilor trecuti , este in Restaurantul Complexului ( sint poze ) Interiorul si eleganta restaurantului se vede din pozele postate.
Este o masa aproximativ "ca la o nunta" sa-i zicem asa, deci nu un copan cu pilaf si o salta. E un meniu complex compus din -1-gustare -2-mix grill - 3-vinatoresti + apa vin, etc
Durata aceste mesei festive este toata seara de Duminica, deci incepe de la 6-7 seara pina la 12- 01 noaptea - sau - cine doreste poate sta si pina la.. 4 dimineata ( e discutata )

Inafara de cele de sus in aceiasi bani avem si MUZICA ... Repet, inafara de CAZARE si MASA FESTIVA , NU SE VA PLATI NIMIC EXTRA ! Ramine ca dvs sa judecati daca aceasta oferta este ok.
EX: ( Daca faceti o simpla socoteala, pt 3 nopti de cazare in cazul a 2 pers + 2 copii ) - platiti 75 lei in care intra TOATE UTILITATILE COMPLEXULUI si 150 lei Masa pt 2 adulti si cei 2 copii !!!

Sper sa se fi retinut tarifele : 25 Lei / echipaj / noapte - 50 lei masa festiva / pers ( 25 lei / copil ) In timpul mesei festive este asigurata inclusiv muzica de dans ..si alte citeva surprize ...

In cazul in care considerati ca vi se pare in aceste conditii, ca e mare suma 50 lei, putem discuta cu patronul si se poate reduce acest meniu bogat. Aceaste lucruri le stabilim si cind ne intilnim
Deasemeni, nimeni nu va stringe nici un ban, nu trebuie nici avans , toti vom plati direct reprezentantului campingului , eventual vom delega o persoana care sa se ocupe de " aceste probleme ".

Sa ne vedem sanatosi peste o saptamina ! Sper si cred ca o sa iasa o intilnire frumoasa avind in vedere conditiile. Singurul impediment ar fi ca unde campam nu este umbra, dar avem terase ...

Tarifele sint valabile pentru toata lumea - atit pt cotizanti cit si pt necotizanti - aspiranti ...etc :) - ! Miine la prinz reactualizam lista participantilor

Imagine

.
Ultima oară modificat 23 Mai 2012, 22:46 de către Rusu Mihail, modificat de 26 ori în total.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Titel Cojocaru
Membru forum
15

Mesaj de Titel Cojocaru »

nu este problema si a mea este "eunuca" cat despre vot nu prea le are cu politica asa ca am scapat de 4 voturi dintr-un foc. am uitat sa scriu perioada 1-5 iunie
0769267947 mitsubishi pajero+fendt 510
Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Mesaj de Doru Bodeanu »

Rusu Mihail" Durata mesei festive este toata seara de Duminica"
Buna ziua,
Stiu ca hotararile sunt deja luate si organizarea stabilita dar imi incerc norocul cu o intrebare : masa festiva ar putea fi mutata sambata, in data de 2. 06. ? Duminica ar fi o zi excelenta de refacere ...iar luni multi vor pleca .
Cu stima,
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

buna ziua
pt.domnul presedinte Gigi Catalin:
participantii primesc fularele restante de la 1 decembrie2011?
Marian Serban
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

observatii :
1- ziua de sambata este rezervata la restaurant de un alt grup care a facut acest lucru inca de acum 2 luni .
2- f. bine ca nu mai strange nimeni nici un ban ca sa nu mai fie discutii !
3- La Buliga Relu e 2 + 2 copii nu doar 2 ..
4- masinile vor putea fi parcate langa rulote - este loc destul singurul lucru care lipseste este umbra .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

Vad ca in poze iarba este destul de inalta, ne poate spune cineva cum sa ne protejam de capuse, nu de alta dar nu este chiar departe de Sibiu. Ceva substante de dat pe picioare, pe maini, ca sosete albe si lungi nu am gasit. :(
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Pina ajungem noi , curtea campingului va arata total altfel...pozele sint "simbolice"...intervin modificari in bine pe alei, etc..Referitor la capuse, Cristi Bucataru este expert, ne poate raspunde :lol:
Cred ca o varianta simpla si eficace, ar fi consumul bauturilor tari tip palinca, whisky, caz in care capusele ar putea cadea singure dupa tentativa de implantare...sa-i ascultam parerea lui Cristi B
in final si capusele trebuie sa se supuna regulamentului, asa ca atacurile la persoana fiind intersize, le putem bana pt perioada 1-5 iunie. Stati linistiti, e un complex turistic, nu e un off-camping..
Ultima oară modificat 24 Mai 2012, 13:50 de către Rusu Mihail, modificat 1 dată în total.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Varianta cu terasa sambata e cea mai buna pt ca esti " acoperit " si in caz de ploaie ! + ca mai admiri ceva siluete cu berea in mana ..... avand ca si priveliste bazinul ...
importiva capuselor va recomand cizme de pescar cat mai inalte , modelul cu gluga ;)))
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Cred ca deasupra cizmelor de pescar e mai sigur :D Exemplific cu o imagine:
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Se pare ca se va face baie zilnic , dar in 2 din 4 zile trebuie baut ceva inainte ;) asa ca nu uitati afinatele si tzuicile cei care v-ati laudat cu asa ceva !
Atentie ! consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii ! . da' tare bine mai face la cap ' ( pe moment )

http://vremea.apropo.ro/vremea-brasov_fagaras
Scrie răspuns