9-10 Febr. - Zilele astea efectiv am stat si chiar am lenevit cu adevarat. Atit dimineata cit si seara, urmarim ce se mai intimpla in tara pe cele doua programe tv live.
Se pare ca in zona SE extracarpatica, e cam trista situatia.. Sper, sa nu avem colegi care sa fi avut probleme, majoritatea stind in orase, unde se discuta totusi altfel.
Intre timp am avut niste discutii cu patronul, care e f suparat pe " seceta " ce bintuie partea sudica a Portugaliei. Mandarinii si-au schimbat culoarea frunzelor in galbui
Deasemeni, cu toate ca are 3 fintini mari, forate la 56 de m adincime, apa e din ce in ce mai putina...De fapt si la TV Portugalia, s-a discutat despre seceta prelungita.
Eugen e incintat de clipul pe care i l-am facut pe YouTube. A trecut pe la toti, spunindu-le sa intre sa vada filmuletul. Deja lumea trece pe linga noi, zimbesc, ne saluta.
Campingul s-a cam umplut in ultimele zile. Unele noptile sint mai reci altele ok, dar zilnic soarele arde intre 12 si 17. Dupa 7 sera intram in camper, unde-i cald si bine..
Vecina olandeza i-a cumparat lui Maria un TP-Link de amplificare a semnalului de net, asa ca acum are si nevasta-mea treaba. In rest, ne mai uitam si la TV Portugalia.
Poza de mai sus chiar mi-a placut. Arata bine camperele parcate, majoritatea cu antenele ridicate pentru stiri de acasa. Sa vedem ce ne mai asteapta zilele urmatoare.
Ieri am iesit cu bicicletele si am colindat magazinele. Am luat pt fiecare catel cite o zgarda, preie ca trebuie tesalati, si pere noi pentru dusuri cu gauri fine, economice
Ne-am pregatit de un weekend, cu ceva frigarui, ceafa iar pt garnitura am luat fasole verde de o mare frumusete. Eu voi testa un brandy spaniol si pt. "desert" o bere :)
Weekend placut tuturor si "incalzire grabnica" !
.