Lupu Ciprian scrie: ... rulota , remorca , este un vehicul dar nu autovehicul ...
Stiu care este diferenta intre vehicul si autovehicul, insa, in cazul de fata nu vad cum poate fi exploatata aceasta diferenta. Nu cred ca va veni cineva la locul amenajat, va scoate din protap masina, o va parca in locul special amenajat, dupa care va duce rulota in locul de picnic impinsa sau cu mover-ul. :)
Legiuitorul nu a scris "vehicule" in textul legii, pentru ca ar fi intezis accesul cu ce spui tu: bicicleta, motoreta, etc.
Lupu Ciprian scrie: ... TE ROG fi putin mai indulgent sau conciliant ca prea ne pui la zid cand nu esti de acord cu cate o idee ... ! parca ai fi profu' de mate din liceu... of..
Am inteles ce spui Ciprian, dar cand vine cineva cu o postare care nu tine cont de ce s-a postat in 12 pagini de topic, tie, cum ti se pare ?
A mai fost un topic in care cineva in pagina 15 a unui subiect, intreba ceva ce avea raspuns dat in pagina 1.
Iti spun sincer ca recunosc, am aceasta meteahna, cand am recitit postarea, deja aveam mustrari de constiinta, deja era tardiv, nu mai puteam edita textul.
Am folosit o exprimare nepotrivita si pentru asta iti cer scuze. Poate daca nu as pune atata pasiune in anumite lucruri pe care le fac, as fi mult mai indiferent fata de anumite lucruri.
Mi-au mai spus si altii ce-mi spui tu ... si ... este o vorba ... cand mai multi iti spun acelasi lucru ... inseamna ca intradevar am o problema.
Din pacate, am si eu defectele mele. Am o varsta, imi va fi greu sa ma corectez, dar totusi voi incerca.