ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
TUNISIA--au camping,si se practica turismul cu rulota ,dar,numai din 15 sept pana la 15 iunie .In rest este mult prea cald.Posibile variante de trecere din Italia ar fi : 1-mers pana in Sicilia si travers cu feri. cam 6 ore 2-imbarcare pe feri. din Genoa...durata traversare aprox 22 ore.......O sa trec pe jos pe la agentie ca sa aflu mai multe detalii referitoare la locatia camping.
@Sergiule nu esti cuminte deloc. Cine te pune sa deschizi chestiile alea? Poate te pricopsesti cu vreun virus de nu mai sti cum sa scapi de el. (apropo sotia stie ce faci tu!? :oops: )
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
In legatura cu concediul de pe timpul verii. Plec in Italia,in regiunea Como dar si pe langa Venetia.Probabil vreo 20 de zile.Acum...daca sunt si alti doritori,plecam impreuna,daca nu...astept ceva indicatii ptr traseul ce ar trebui urmat cu rulota.Nu ma grabesc sa ajung acolo.Pot face si un ocolis pe la Balaton cateva zile.As dori si ceva info de Peco-uri stiind ca cele de pe autostrazi sunt cele mai scumpe.
Mircea,cred in iunie.In principiu.Si vreau ceva in stilul,stat 2-3 zile,plecat!!! EDIT: Din cate am mai citit pe forum,la Venetia a fost @P V Simona si Mihai cu Mariana Rusu. Ii provoc la o dezvoltare a discutiei.Tot acolo am citit ca si Doru St. ar fi interesat.Mai esti Doru? :) Poate ne adunam mai multi si plecam impreuna.Am zis iunie,in principiu.Stabilim impreuna perioada.
Eu am concediu din 23 iunie pana in 29 iul cu bataie (adica daca e il mai pot prelungi o sapt) Cat te gandesti sa stai in total? Ar mai veni cineva cu copii? Eu initial ma gandeam sa merg in 2 transe 1 cu copii la mare la noi si 2 doar cu nevasta vre-o 2 sapt pe undeva (austria, italia, tunisia... ) dar daca mai vine cineva cu copii poate ii iau si pe ei si stam mai mult... Cred ca si Marius (mig) e interesat...
Asi prefera inceputul lunii iunie! Pe vreo 4-5 sa fie plecarea.La sfarsit de luna trebuie neaparat sa fiu la farmacie.Asta inseamna incepand cu 28. La varianta yugoslava sa nu fie nevoie de plati ptr tranzit si alte alea.Am inteles ca serbian policeman sunt cam spagari! Ar vrea,e doar o idee pe care n-am aprofundat-o inca,sa stau vreo 2-3 zile la Balaton,apoi Austria 2 zile,apoi Italia cat o fi,pana la 2 saptamani.Asta ptr ca la intors vom face pe drum vreo trei zile.Trebuie facut un traseu si dezvoltam dupa aia.
Sunt interesat,dupa cum spunea Mircea. Dar,dupa 15 iulie si cel mai probabil in septembrie,ca sa fie si Irina(fiica-mea) in vacanta.
OBSERVATIE:daca admin-ul citeste aici (si sper ca face acest lucru) revin cu propunerea de a creea un topic nou denumit OFF TOPIC-LOC DE DAT CU CAPUL! Ideea lui Sergiu a fost foarte buna,dar a inceput sa se aglomereze si sa se amestece subiectul "discutii aiurea"