Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Va salut pe toti. Ma numesc Macsim Cristian, casatorit si am 2 baieti. Unul de 10 ani si unul de 14 ani. Dotarea: Ford Ranger Wildtrak 3.2 automat 2019 si Adria Altea 552 PK 2021. Multumesc pentru accept!
Buna seara,
Sunt Razvan Zamfirescu si impreuna cu ,,jumatatea" mea visez sa cumparam o autoutilitara pe care sa o transformam intr-un camper in care sa ne petrecem timpul liber cand vom iesi la pensie vizitand cat mai multe locuri.
(înainte de a demara proiectul - cheltuit bani și înhămat la muncă grea - aruncă o privire pe discutiile despre asemenea conversii: nu-i nici ieftin, nici ușor. Dar dacă o să tragi concluzia că este ceva pe puterile si pe gustul tău, atunci dă-i bătaie! Noi îți urăm succes si te umplem de aplauze)
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Bine v-am gasit! Sunt Lucian(44) din Hunedoara.Sunt nou in lumea rulotistilor dar veterean in natura. Am achizitionat de curand un Vw T4 la care lucrez si in acest moment pentru al face un minicamper.
Sunt Radu din Iasi, posesor de Rav4 care anul trecut in vedeam tragand o rulota (n-a mai apucat din diverse motive), iar anul asta il vad maritat si schimbat cu o autorulota... un fel de "tot raul spre bine" :)
Inca invat multe despre autorulote si sper ca in urmatoarele saptamani chiar sa achizionam (mici sanse) sau sa comandam una.
Ultimele aventuri in natura cu cortul sau dormit la prici au fost cu multi ani in urma... cam 11... dupa care am preferat comoditatea pensiunilor si al hotelurilor. Dar de cand fetele au crescut, acum au 10 si 7, vrem sa revenim la aceleasi vechi si frumoase obiceiuri si abia astept sa savurez berea pe malul vreunui lac sau la baza muntelui.
Sunt Gabi din Galați și împreună cu soția suntem noii proprietari ai unei rulote Avondale Sandmartin din 1989. Suntem începători, dar ne dorim să învățăm și să ne bucurăm de natură. Tragem rulota cu un BMW 520d.
Momentan căutăm un manual pentru această rulotă, vechii proprietari nu aveau.