Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bine v-am regasit!
Arcadie Sandu este numele meu si câțiva dintre voi ma cunosc, am lipsit din motive întemeiate.
Acum sa fac o mica prezentare :
Căsătorit, doi copii
Am achiziționat de curând o nouă rulota, este vorba de un Fendt 420, urmează inmatricularea, detararea, si micile reparații.
Ca si tragator am ales un Duster 1600cc .
Preferăm offcamping, dar nici campingurile nu sunt de evitat.
Cam atât pentru început.
Drumuri bune!
Buna seara multumec pentru accept ...Am si eu o problema am cumparat acum un an o aurorulota mai veche dar estetic arata bine o sa pun niste poze peste o zi doua problema este ca de cava timp nu stiu ce are panoul sau bateria solara ..de exemplu eu incarc bateria la curent si dimineata scot cablu de incarcare ..imi arata ca bateria este incarcata si peste doua ore la controler imi arata ca sa descarcat doua linii fara sa folosesc mai nimic curent ceva la wc f putin si un bec pe led ..specific ca am vb deaja aici in franta unde sant si am explicat situatia ..ei au zis ca este bateria ca nu mai tine nu mai incarca ..de la panou daca incarca cand este soare dar nu mult si se descarca seara adica nu de tot dar ceva nu e in regula ..de exemplu aici ce mult timp e inorat mai iese putin soarele dar nu mai incarca nu mai vad sa se ridice nici o linie acum au ramas numai una si cand folosesc apa piuie sus la panou ..voi ce parere aveti si daca vati confruntat cu asemenea probleme
Buna seara am luat ceva timp o autorulota renault trafic din 1992 arata foarte bine o sa pun niste poze in cateva zile sant din galati acum stau in franta dar cand ma intorc o sa stau la timisoara am luato mai mult pentru munca ..sant mereu in deplasare am si o problema dar cred ca nu e mom sal zic aici
Buna seara, Dorin Draghici este numele meu. Familie de 4, eu, sotia si doi pitici de 3 si 5 ani. Am testat putin modul de a-ti cara casa dupa tine si ne-a placut. Cu o rulota. DIn pacate partea cu a avea autoturism + rulota nu a fost pe placul sotiei deoarece masina cu care ne-am incumetat sa tragem rulota era pe benzina si cam trageam de ea. Camper-Van-urile erau urmatoarea varianta dar sunt prea scumpe. Si i-a auzit pe niste prieteni ca au inchiriat un jucarie modificata.
De aici ideea sa achizitionez o dubita pe care sa o transform. Si clar, tot ce am citit pe aici m-a ajutat mult insa nu este de ajuns. Sigur voi mai stresa pe unii dintre veterani.
In acest moment, singura intrebare este ce sa caut pentru a se potrivi cat mai bine pentru ce imi trebuie. Si prima problema este numarul de locuri autorizate in masina pe care o voi lua. Majoritatea dubitelor au 2 sau 3 locuri pe scaune si mie imi trebuiesc 4 :)
Buna seara. Mă numesc Dumitrache Florin și sunt nou in acest club. Am achiziționat o autorulotă fiat din anul 1993 și sunt foarte fericit. Am foarte multe de învățat și sper că voi avea tot sprijinul dumneavoastră pentru a mă integra cat mai repede.
O seară minunata