Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bună tuturor.
Ma numesc Zoli Banyai, sunt din Voluntari, am 49 de ani și patru copii. Din septembrie sunt posesorul unei rulote Hymer - Eriba Swing din 2004 pe care am achiziționat - o din Olanda și pe care abia am înmatriculat - o. O tractez cu un Duster pe motorina, ușor modificata la 130 cp.
Ma bucur sa fiu printre voi și va doresc tuturor sa aveți vacante minunate și călătorii frumoase !
Fişiere ataşate
20201011_165352.jpg (1.6 MiB) Vizualizat de 1593 ori
Buna ziua. Numele meu este Stefan Cuculeac, am 37 ani, 1 copil de ~7 ani si de cateva zile am achizitionat o rulata (neinmatriculata inca, in curs de..) abi gold Marauder. O sa o tractez cu un audi b9 si va fi folosita in 90% din caz static pentru o proprietate unde vom construi o casa in timp + iesirele ocazionale pe care le faceam la cort / pensiune.
Buna tuturor,
Numele meu e Mihai, am 33 de ani. De fel din Piatra Neamt dar momentan locuiesc in Timisoara. De curand mi-am achizitionat o autorulota Renault Trafic 1 si planuiesc sa vizitez Romania cu prietena si dupa ce ne acomodam, Europa si chiar mai mult. Ma bucur sa fiu pe forum si va doresc vacante frumoase tuturor.
"De fel din Piatra Neamt dar momentan..."
Pietrean o dată, pietrean pe veci! Momentan, nemomentan - poti scoate omu' din Piatră, dar nu poți scoate Piatra din om!
Sa fii sănătos, binevenit, și simte-te ca acasă (la Piatra Neamț)!
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Mihai Constantiniu scrie: ↑25 Noi 2020, 00:38
Buna tuturor,
Numele meu e Mihai, am 33 de ani. De fel din Piatra Neamt dar momentan locuiesc in Timisoara. De curand mi-am achizitionat o autorulota Renault Trafic 1 si planuiesc sa vizitez Romania cu prietena si dupa ce ne acomodam, Europa si chiar mai mult. Ma bucur sa fiu pe forum si va doresc vacante frumoase tuturor.
Salutari si bine ai venit !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Numele meu este Bogdan Pruteanu, am 43 ani si sunt din Joita, Jud. Giurgiu. Momentan nu detin rulota dar sper ca inceputul anului viitor sa ne indeplineasca (mie si sotiei) visul. Pana acum am utilizat exclusiv cortul, dar din motive de "uzura" trebuie sa trecem la nivelul urmator.
Multumim pentru primire si speram sa ne vedem in vacante!
Bun sosit Bogdan! Ia-ți rulota si hai haihui! Că vremea cortului (ca si vremea altor lucruri, înțeleg) s-a cam dus. Dar vremea dorului de ducă (și a altor doruri) încă nu.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Buna seara
Mitrea Petrus si Silvia , suntem din BREAZA - Prahova , Pensionari , inginer si operator calculatoare .
Suntem fericitii posesori ai unei autorulote pe sasiu de Fiat Ducato , rulota construita de firma ROPA Italia
Este o autorulota mai veche dar foarte bine intretinuta .
Anul acesta am facut diverse trasee prin tara insumand cca 7500 km Autorulota se numeste MIRAGE , construita in anul 1986 de firma ROPA iTALIA
Daca detine cineva o asemenea autorulota , poate ne impatrasim din experienta capatata in pelegrinajele noastre .
Va doresc un an nou cu multa sanatate si drumuri bune pentru anul care vine