Se convoaca toti binevoitorii in acest wekend 22-24 mai  ( v , s , d )  la Pasarea Lac ,  LOCATIE PROPRIE  CLUBRV sa  tundem iarba daca are cineva o motocoasa sau trimer si sa  facem  un gratar si  o "pescuiala" la caras sambata , si duminica de dimineata .
Incercam sa imbinam placutul cu utilul ... mai strangem de pe jos o buruiana , etc ...
https://www.facebook.com/pasareaLAC?fref=ts
Munca nu este obligatorie , este un act la care puteti participa voluntar, numai  daca aveti placere si scule de acasa , harlet , sapa , lopata  , grebla ...  daca nu .. va dam noi ...  :) 
Il mai punem si pe Marian ( vecinu') sa mai faca una alta ,  eventual il "cinstim" .
Duminica doar divertisment si jocuri .... de societate Yams , Oscar , Table , Rummy, Sah
Lampioane pt copii aduc eu ca si cadou  :) pt ei .
Daca aveam timp liber mergeam la  mare la Tuzla , 
pt etapa 3 de  munca si amenajari  la viitorul " ECO Camping ClubRV " , dar nu pot pleca din  Bucuresti din cauza serviciului .
Sper sa  incurajam si sa existe feedback pt astfel de proiecte, astfel  vom ajunge sa avem mai multe locatii in tara ... pt. ca am de gand sa  mai 
facem una mai ales cu ajutorul celor din Prahova si  Brasov , locatie la munte pe care azi nu o avem , dar  daca ne unim fortele sunt convins  ca se poate  !
Va astept !  Se poate veni si pt discutii si  BBQ  nu  doar cu rulota!  Important e sa ne vedem si sa socializam , sa tinem aproape mai ales ca sunteti f multi din Buc si IF.
Taxa campare /  Costuri zero....  sau cat sa acoperim un  "tips" pt Marian ( vecinu') :)  doar cine vrea /optional.
Apa este acolo, avem teava  noastra pe proprietate ... mai trebuie doar o reductie pt ca furtun am eu la mine cu mufa rapida .... o rezolvam pe loc nu e problema ...
Inscrieri telefonic sau aici cum  vreti ...