5 Febr. 2012 - Teoretic, a fost o zi normala de Duminica, insa practic, cred ca a fost cea mai frumoasa dupa amiaza si cea mai distractiva zi pentru noi, pina acum.
In jurul orei 5 , a aparut patronul cu Johnnye. Stiind ca Maria il iubeste, i l-a dat ei pe umar...Nu va spun ce fericire maxima a fost, si pt ea si pt impanatul colorat.
Deja Johnnye, o striga dimineata, o fluiera, ca sa vina sa-i aduca portia zilnica. E un mare circ cu papagalul asta. Este si febletea intregului camping, toti il iubesc !
In timp ce Maria era fericita ca il are pe Johnnye pe umar, apare si Eugen, cu ditamai snopul de banane, sincer, asa mare snop nu vazusem, cred ca avea peste 1o kg...
Lucrurile nu s-au oprit aici...Portughezul cel simpatic, s-a dus si a adus si cocosul, ca sa fie gradina zoologica completa...Deja se stringea lumea, ca la spectacol...
A urmat o reprezentatie pe cinste...Deja olandezii fotografiau, atii filmau, toti rideau de dialogul intre Maria si Johnnye cit si de cit de tantos statea domnul cocos..
Lui Johnnye, nu-i conveneau ochelarii lui Maria si tot incerca sa-i ia de la ochi..Eugen incerca sa hipnotiizeze cocosul sa stea pe spate, logic ca bietul de el nu a stat
Dupa aproximativ o ora, reprezentatia s-a terminat, lumea s-a retras comentind spectacolul cu zimbetul pe buze. Noi ne-am ales cu un clip care descreteste fruntile... :)
Va urma ...
.