ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Tunisia!!! A fost cineva pe acolo? Este frumushica locatia,daca iti place sa stai la piscina hotelului (care oricat de super ar fi tot vei constata ca pernele din camera miros a oaie).In rest ,mai vizitezi ceva pe acolo (obiective situate cat de cat la distanta unele fata de altele) ,mai poti vedea o camila ..un beduin cu celular, locatia unde au fost facute filmari pt Razboiul Stelelor,si cam atat. In rulota nu vei putea sa stai decat daca ai super instalatie de aer conditionat (in autocar fitza si tot nu facea fata ).perioada cea mai buna este toamna tarziu sau primavara devreme.Eu recomand agentie (de preferinta cunoscuta) si sejur cu tot tacamul (avion ,autocar ,hotel super ....etc) . la cateva sute de euro faci o mini-vacanta frumushica.
innnteresaaant !!! Coupe-le, ai idei f. bune si e f. bine. Deci vorba lui Parpaneata, dezvolta bre... Dl. Serghei aici se vorbeste depre ruloturism, nu hoteluri, piscine.
Doru S scrie:innnteresaaant !!! Coupe-le, ai idei f. bune si e f. bine. Deci vorba lui Parpaneata, dezvolta bre... Dl. Serghei aici se vorbeste depre ruloturism, nu hoteluri, piscine.,
Incercam sa explic ce va asteapta in Tunisia....cu rolota....In fine, fiecare face ce vrea... :lol:
mai oameni buni , eu care sint un "firav" nu ma dau in vint dupa caldura excesiva , in loc de beduini si nisip ce ziceti de Suedia , ev. Finlanda , tari nordice si implicit mai racoroase , via Germania :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
postez aici ca oricum este off topic....Era cineva prin club care avea (are),printre altele, o Super Nova? Am cautat pana m-am plictisit si nu mai stiu pe unde a postat....
Nu prea v-as recomanda Tunisia, extrem de cald si cred ca in conditiile de rulota fara aer conditionat se moare instantaneeu. Eu am vazut prin Croatia in 2005 asa ceva, mergeam spre Makarska pe autostrada la vreo 600-800 m altitudine pe vreo 45 de grade aratate la bord, iar cand am oprit in paracare (care era plina de masini cu motorul fierband) m-am sufocat, nu se putea respira de caldura. Daca te gandesti ca in Tunisia este alta clima, in general mai calda...... Parca cei de la TVR au trecut prin Tunisia cu caravana "Cu papucii prin desert" anul trecut unde au ars n+1 garnituri de chiuloasa si au parasit o masina defecta. Vorba lui bebe944 mai bine in tarile nordice, eu am fost cu masina in Suedia la Varnamo, vreo 3000Km dus si 3500 intors, si va pot spune ca au niste peisaje si drumuri(nu autostrazi) si lacuri si paduri si oameni civilizati si ....lista poate continua.
Da... si eu m-am cam pleostit nu prea au campinguri si cred ca e complicat sa n-ai unde campa (fara curent, fara apa, fara sa ai unde arunca wc-ul...) Tre sa mai vorbesc cu tovarasii mei. Serghei ai putea sa-mi dai nr. de tel al agentiei Tunisiana? Am gasit doar 3 campinguri cu pagina web si aia vai de ea...
Calea Mosilor 96 sect 2 Bucuresti tel 021-3113292 tel 021-3114905 fax 021-3113291 Agentia se afla la parterul blocului de la nr 96,chiar la intersectia Calea Mosilor cu Hristo Botev .Pentru cei care cunosc cat de cat zona de la Rosetti spre Corneliu Coposu ,prima intersectie.Sau restaurantul Golden falcon pt cunoscatori..:)). Ei mi-am trimis cumnata asta vara in Tunisia in luna de miere si a fost super-incantata (programe,excursii in desert...etc) si evident ,,foarte ieftin". Au si pagina web www.tunisiana.ro.