bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
La avatar o sa-mi pun o poza super! Poza nici macar nu e facuta! :lol: Dar......la intalnirea asta de pe 22,imi fac una de ansamblu cu cele peste 40 de rulote si campere(estimarea mea) si pe aia o voi pune! :D
Am inteles, pe a ta o vei pune ostentativ in fata camerei si celelalte vor fi in plan secund ...la gramada. De altfel, din cate stiu, doar doua sunt nou nou noute. :lol:
Iar il uiti pe Peti!!! :lol: El este primul! Apoi Cornel si cu mine,apoi .....nu mai stiu cum il cheama(din Tg-Mures) si....cred ca ma sunt! :lol: Din Club,doar trei deocamdata!
A lui Peti nu intra in discutie, deja s-a invechit, are plimbari deja facute si oricum nu este achizitionata din Romania. Gheata s-a spart la targul din Cluj si sunt convins ca optiunile voastre sunt de "pionierat" ceea ce presupune ca in curand vei vedea "cravate rosii si la gatul altora". Un lucru nou ofera alt tonus si dorinta de a-l exploata, este regula deja. Ca sa nu fiu atentionat ca nu sunt topic vreau sa te intreb. Vei merge pe mijlocul soselei? :lol: