Sa ne descretim fruntile...

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Nu cred ca ar putea sa deranjeze glume care in definitiv scot in evidenta calitati. Inventivitate si prevedere :idea:
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Nu ofensasi mah pe nimeni ca.....vorba lui Nea Marin....numai io fusei p'acilea!!! :lol: :lol:
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Mah ! Roaga si tu pe cineva sa-ti faca o poza cu ”balineza” si pune-o la avatar, saub ti-e teama ca nu te mai recunoaste lumea ? :D
Orice problema are o rezolvare practica
Mihai Gheorghe

Nu esti atent de loc. "Balineza " se afla in avatar la" organizatorul de cine romantice" :wink:
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

La avatar o sa-mi pun o poza super! Poza nici macar nu e facuta! :lol: Dar......la intalnirea asta de pe 22,imi fac una de ansamblu cu cele peste 40 de rulote si campere(estimarea mea) si pe aia o voi pune! :D
Mihai Gheorghe

Am inteles, pe a ta o vei pune ostentativ in fata camerei si celelalte vor fi in plan secund ...la gramada. De altfel, din cate stiu, doar doua sunt nou nou noute. :lol:
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Iar il uiti pe Peti!!! :lol: El este primul! Apoi Cornel si cu mine,apoi .....nu mai stiu cum il cheama(din Tg-Mures) si....cred ca ma sunt! :lol: Din Club,doar trei deocamdata!
Mihai Gheorghe

A lui Peti nu intra in discutie, deja s-a invechit, are plimbari deja facute si oricum nu este achizitionata din Romania. Gheata s-a spart la targul din Cluj si sunt convins ca optiunile voastre sunt de "pionierat" ceea ce presupune ca in curand vei vedea "cravate rosii si la gatul altora". Un lucru nou ofera alt tonus si dorinta de a-l exploata, este regula deja. Ca sa nu fiu atentionat ca nu sunt topic vreau sa te intreb. Vei merge pe mijlocul soselei? :lol:
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Nu,ptr ca ma incadrez pe dreapta! :lol: Cornel e cu mijlocul ptr ca "autobuzul" lui are 2,5 metri latime!!! :lol:
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Doua lumi paralele, saracia si opulenta.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Se intampla si asa George si....destul de des!

In alta ordine de idei.....daca dracul ar arata asa.....nu stiu ce sa mai zic! :D
Imagine
ana

Mesaj de ana »

"Deratizare pe stil vechi" :D :D :D

Imagine
Imagine
Imagine
...staai,nu miscaaa... :D
Imagine
...si...dupa deratizare... :D
Imagine
Imagine