topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
luidort peti scrie:atentiune ! un croatia este interzis - si si amendeaza sever - camparea off campig !
sa aveti la voi totdeauna o legitimatie cu care dovediti ca sunteti cazati in camping unag... daca nu poti dovedi unde esti cazat,te amendeaza si te da afara din tara.(este daca esti cazat la neamuri,esti obligat ca in 24 ore sa anunti autoritatile locale de unde primesti o adeverinta de cazare....la prieteni nu nse doarme....)
mai sunt cateva zile.totul e in ordine ?
Dupa ce am citit cele de mai sus, m-am simtit ca o maimuta rulotista abia coborata din copac, care dresata sa stie ceva cuvinte omenesti, ii este explicata povestea asta cu off camping.
Si ma deodata ma speri ca... "omul" are dreptate...
...si eu care creadeam totdeauna ca esti un maimutoi rulotist...
ma socheza sa aflu ca de fapt maimuta...unde ti-ai pierdut esentialul ca ai devenit de sex feminin...
Noi si fam. Dan Iordache, vom pleca in data de 16.06, dimineata devreme.... Traseul va fi : Bucuresti - Drobeta Turnu Severin - Belgrad....... Pe statia CB voi fi, alternativ pe canal 20 si 22. Va doresc drum bun tuturor si sa ne vedem sanatosi la Umag...sau pe drum pe undeva.
Verificati CARTEA VERDE daca este acoperitoare pt Serbia (SRB)!! Daca NU este valabila va trebuie Carte Verde separat pt auto si rulota (pret pt remorca aprox 20 eur/ 30 zile). Deasemenea, cnf. cu datele de la MAE, MARE atentie si la alcool, tigari si bunuri la trecerea in Serbia!
Noul traseu pt noi, va fi prin Ungaria, mai lung cu aprox 100-150 km.
Daca nu am rezervare pt UMAG am deja o problema??......din cate stiu d.ul Curelea a plecat deja,cu cine as mai putea vb sa rezolv ceva legat de asta?.....sau ma tin legat cu o sfoara de VALI ca tot e aproape de zona mea :mrgreen: .....Vali ce zici??....
Complimente din Zagreb.
Aventura croata a inceput!
Cred ca nu este nici o problama de a veni la Umag toti doritorii.
Este necesar sa aveti card CCI.
Atentie!
La campingul Plitvice de langa Zagreb nu sunt primiti romanii.Sunt consderati infractori toti cei cu pasaport romanesc.
Cu prezentarea cardului CCI si a legitimatiei Clubrv-ro am crescut in ochii receptionerilor si am fost acceptati in camping.
Sa vdem ce va mai fi mai catre coasta dalmata.
Urmeaza Split.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
romanii - aici se intelege tot ce misca in romania _ sunt prietenii declarati a sarbilor .
nu ati stiut asta ?si in timpul razboiului erau pe partea sarbilor,si la acceptarea declaratiilor de independenta a croatilor si a slovenilor romania a fost ultimul care a acceptat...
nu e toata lumea uituc... :D
la noi romanii si unguri chiar sunt frati pe langa faptul cum se urasc sarbii cu croati si sloveni...