Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Daca se hotareste ca este nevoie de pavilioane, noi plecam miercuri pe la 16.30. Sintem 2 persoane in masina, asa ca pot rabata bancheta spate daca e cazul, si le pot lua pe amandoua.
Deci ajungi noaptea? Vezi ca pe la 21:30 ne bagam la somn! :lol: Ca la 7 dimineata avem mic dejun cu tuici si starturi corecte!!! :lol: Hai ca facem un efort si te asteptam.....cu starturile alea corecte!!! :lol:
Mi-e dor de Cristi Bucatarul si de Zina si...de borsul ei de peste... :lol: dar si de Florin & Co.
Deocamdata nu stiu exact cand voi ajunge.
Eu pescuiesc doar...din farfurie... :D
Cred ca putem monta corturile între copaci, acolo unde nu putem pune rulote, din cauza ca nu este loc de intrat cu rulota.
@parpa: duminica 10,00-12,00 la discutii se poate discuta despre 1 Decembrie.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Confirmam si 2 echipaje de la Iasi sosirea Vineri orele10-11AM
1.Radu si Mihaela Andron+Adolescent+catel feroce;Pescari=1
2.Gheorghe si Ligia Ghiorghita+Adolescenti 4 sau 5 :!: :?: :!: ;Pescari=3
O intrebare:pentru pescuit ce taxa se percepe :?: :D :roll:
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Vom anunta în curând regulamentul pentru concursul de pescuit si taxa (contributia, modica, dar necesara) aferenta fiecarui participant sau echipaj.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius